Kelly McGillis komentirala je snimanje novog filma "Top Gun: Maverick" i razlog zbog kojeg se neće u njemu pojaviti.

Galerija


Američku glumicu Kelly McGillis svi pamte po ulozi plavokose ljepotice Charlie iz kultnog filma "Top Gun" snimljenog prije 30 godina, a čiji bi novi nastavak trebali gledati 2020. godine. 

Vezani članci Slika nije dostupna PROŠLO JE 30 GODINA Ovo niste znali o kultnom filmu Slika nije dostupna 25 godina nakon Top Guna teško ju je prepoznati!

Kelly je danas neprepoznatljiva i rijetko se pojavljuje u javnosti, no ovih je dana odlučila progovoriti o tome kako je Hollywood danas tretira i zašto se neće pojaviti s ostatkom glumačke ekipe u novom nastavku "Top Gun: Maverick".

U intervjuu za ET, danas 62-godišnja Kelly bila je neuobičajen otvorena kada su je pitali zašto je nisu pozvali da ponovno glumi s Tomom Cruiseom.

"Stara sama i debela, izgledam primjereno svojim godinama i o tome se zapravo radi u cijeloj priči. Ali radije se osjećam potpuno sigurno u svojoj koži i sa svojim godinama", izjavila je Kelly.

Prije tridesetak godina njezina besprijekorna linija, plave kovrče i duge noge osvojile su gledatelje diljem svijeta, a kemija između nje i Toma Cruisea kao i legendarna ljubavna scena uz taktove pjesme "Take My Breath Away" grupe Berlin, postali su kultni.

Kelly je od Toma starija pet godina, no on se za razliku od nje i dalje aktivno bavi glumom i karijera mu se vrtoglava uzdigla nakon franšize filmova "Mission: Impossible".

No slava je daleko iza Kelly, koja danas živi mirnim životom u Pennsylvaniji, gdje se preselila 2002. godine. Unatoč tome što je imala uspješnu karijeru i snimila filmove "Witness" s Harrisonom Fordom i "The Accused" s Jodie Foster, odlučila je napustiti Hollywood i posvetiti se obitelji. Ipak, tvrdi kako je sretna što je njezinu ulogu preuzela Jennfer Connelly.

"Filmska karijera mi nije postala prioritet. Nije to bila neka velika odluka da napustim Hollywood, jednostavno su mi neke druge stvari postale važnije. Volim glumiti, volim svoj posao, kazalište, ali veze i odnosi s drugim ljudima postali su mi mnogo važniji nego veza sa slavom", zaključila je Kelly.

Kelly se udavala dva puta, ima dvoje djece, a 2010. godine svijetu je obznanila da je lezbijka.

Prekinula je zaruke, proglasili su je krivom za raspad tuđeg braka, a sad ljubi sasvim drugog muškarca!