Ona je sigurna u sebe

Fatalna plavuša koja je nekad mamila uzdahe sasvim iskreno komentirala svoju transformaciju

Kelly McGillis (Foto: Profimedia) Kelly McGillis (Foto: Profimedia) Profimedia 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Kelly McGillis (Foto: Profimedia) Kelly McGillis (Foto: Profimedia) Kelly McGillis (Foto: Profimedia) Kelly McGillis (Foto: Profimedia) Kelly McGillis (Foto: Profimedia) Kelly McGillis (Foto: Getty Images) Kelly McGillis (Foto: Getty Images) Tom Cruise (Foto: Screenshot) Tom Cruise (Foto: Profimedia) +0 Tom Cruise (Foto: Profimedia) Galerija

Kelly McGillis komentirala je snimanje novog filma "Top Gun: Maverick" i razlog zbog kojeg se neće u njemu pojaviti.

Američku glumicu Kelly McGillis svi pamte po ulozi plavokose ljepotice Charlie iz kultnog filma "Top Gun" snimljenog prije 30 godina, a čiji bi novi nastavak trebali gledati 2020. godine. 

Pogledaj i ovo Vratolomije Toma Cruisea - 14 Obožava adrenalin! Ovo su najluđe vratolomije Toma Cruisea za koje nije htio dvojnika: Od držanja za leteći avion do skakanja s litice!

Kelly je danas neprepoznatljiva i rijetko se pojavljuje u javnosti, no ovih je dana odlučila progovoriti o tome kako je Hollywood danas tretira i zašto se neće pojaviti s ostatkom glumačke ekipe u novom nastavku "Top Gun: Maverick".

U intervjuu za ET, danas 62-godišnja Kelly bila je neuobičajen otvorena kada su je pitali zašto je nisu pozvali da ponovno glumi s Tomom Cruiseom.

"Stara sama i debela, izgledam primjereno svojim godinama i o tome se zapravo radi u cijeloj priči. Ali radije se osjećam potpuno sigurno u svojoj koži i sa svojim godinama", izjavila je Kelly.

Prije tridesetak godina njezina besprijekorna linija, plave kovrče i duge noge osvojile su gledatelje diljem svijeta, a kemija između nje i Toma Cruisea kao i legendarna ljubavna scena uz taktove pjesme "Take My Breath Away" grupe Berlin, postali su kultni.

Kelly je od Toma starija pet godina, no on se za razliku od nje i dalje aktivno bavi glumom i karijera mu se vrtoglava uzdigla nakon franšize filmova "Mission: Impossible".

No slava je daleko iza Kelly, koja danas živi mirnim životom u Pennsylvaniji, gdje se preselila 2002. godine. Unatoč tome što je imala uspješnu karijeru i snimila filmove "Witness" s Harrisonom Fordom i "The Accused" s Jodie Foster, odlučila je napustiti Hollywood i posvetiti se obitelji. Ipak, tvrdi kako je sretna što je njezinu ulogu preuzela Jennfer Connelly.

"Filmska karijera mi nije postala prioritet. Nije to bila neka velika odluka da napustim Hollywood, jednostavno su mi neke druge stvari postale važnije. Volim glumiti, volim svoj posao, kazalište, ali veze i odnosi s drugim ljudima postali su mi mnogo važniji nego veza sa slavom", zaključila je Kelly.

Kelly se udavala dva puta, ima dvoje djece, a 2010. godine svijetu je obznanila da je lezbijka.

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Lady Gaga (Foto: Getty Images) Lady Gaga (Foto: Instagram) Lady Gaga (Foto: Profimedia) Lady Gaga (Foto: Getty Images) +8 Lady Gaga (Foto: Profimedia) Celebrity Prekinula je zaruke, proglasili su je krivom za raspad tuđeg braka, a sad ljubi sasvim drugog muškarca!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene