Američki film "Top Gun" nakon pune 32 godine dobiva svoj nastavak. Snimanje je započelo, što je potvrdio Tom Cruise koji u filmu glumi glavnu ulogu

Galerija


Akcijski film „Top Gun“ iz 1986. godine, na radost mnogih, konačno dobiva svoj nastavak. Potvrdio je to ovih dana na Instagramu slavni Tom Cruise , koji će ponovno utjeloviti lik vojnog pilota Petea Mitchella svima znanog pod nadimkom Maverick.

 

A post shared by Tom Cruise (@tomcruise) on

Vezani članci Tom Cruise (Foto: Profimedia) Tako je dobro vidjeti te opet: 32 godine kasnije Tom ponovio legendarnu scenu iz ''Top Guna'' Slika nije dostupna PROŠLO JE 30 GODINA Ovo niste znali o kultnom filmu

“Nastavit ćemo u tonu prvog dijela filma. Avijatičari se vraćaju i potreba za brzinom. Imat ćemo brze strojeve. Bit će to natjecateljski film“, otkrio je Cruise još prošle godine u intervjuu za američku televiziju Access. Osim toga nije htio odati previše detalja o radnji, no rekao je kako će biti mlažnjaka i nosača zrakoplova.

Top Gun ( Foto: Profimedia)
Top Gun ( Foto: Profimedia) Foto: Profimedia

Podsjećamo, u prvom nastavku su osim Cruisa glumili Val Kilmer, Anthony Edwards, Tom Skerritt te Kelly McGillis, koju čini se nećemo gledati u drugom dijelu.
Producenti filma su Tom Cruise, Jerry Bruckheimer i David Ellison.