Kakva transformacija!

Ova žena nekad je bila seks-simbol '80-ih i fatalna plavuša koja je mamila uzdahe, znate o kome je riječ?

Kelly McGillis (Foto: Profimedia) Kelly McGillis (Foto: Profimedia) Profimedia 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Kelly McGillis (Foto: Profimedia) Kelly McGillis (Foto: Profimedia) Kelly McGillis (Foto: Profimedia) Kelly McGillis (Foto: Profimedia) Kelly McGillis (Foto: Profimedia) Kelly McGillis (Foto: Getty Images) +0 Kelly McGillis (Foto: Getty Images) Galerija

Nekoć je bila velika zvijezda, a danas biste Kelly McGillis jedva prepoznali.

Glumica Kelly McGillis proslavila se 1986. kada je u u hit-filmu "Top Gun" odigrala ulogu instruktorice Charlie, fatalne plavuše koja je postala san obožavatelja diljem svijeta.

Pogledaj i ovo Kelly McGillis (Foto: Profimedia) Neki su neprepoznatljivi! Akcijski hit proslavio ih je prije 35 godina, a pogledajte koliko se ova legendarna ekipa promijenila od mlađih dana!

Valovi u kosi, lijepo lice i vitko tijelo lansirali su Kelly u zvjezdanu orbitu, a nakon tog velikog uspjeha koji je podijelila s Tomom Cruiseom posvetila se manjim ulogama, radu u kazalištu i svojoj obitelji.

Osamdesetih je bila seks-simbol, a nekoć velika zvijezda danas izgleda – u potpunosti neprepoznatljivo. Prije 33 godine bila je Charlie, a danas je 62-godišnjakinja koju nikada ne biste povezali s crvenim tepisima. 

U javnosti se rijetko pojavljuje, a i kada to učini, mnogi ju jedva prepoznaju jer se jako promijenila. Godine su učinile svoje pa se Kelly prestala brinuti o kilogramima, a skratila je i nekoć prepoznatljivu kovrčavu plavu kosu. 

Nekad uspješna glumica godinama se pokušavala vratiti na velike ekrane, ali joj, kako je rekla, uloge nitko nije nudio jer se opustila i odbijala otići na estetske operacije.

Kelly se udavala dva puta, ima dvoje djece, a 2010. godine svijetu je obznanila da je lezbijka.

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Veronica Bielik (Foto: Instagram) Veronica Bielik (Foto: Instagram) Veronica Bielik (Foto: Instagram) Veronica Bielik (Foto: Instagram) +9 Veronica Bielik (Foto: Instagram) Celebrity Instagram senzacija bujnih oblina i minijaturnog struka oduševila vrućim fotkama iz Hrvatske

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene