Nekoć je bila velika zvijezda, a danas biste Kelly McGillis jedva prepoznali.

Galerija


Glumica Kelly McGillis proslavila se 1986. kada je u u hit-filmu "Top Gun" odigrala ulogu instruktorice Charlie, fatalne plavuše koja je postala san obožavatelja diljem svijeta.

Vezani članci Kelly McGillis (Foto: Profimedia) Fatalna plavuša koja je nekad mamila uzdahe sasvim iskreno komentirala svoju transformaciju Tom Skerritt (Foto: Getty Images) Ovako legendarni holivudski glumac izgleda 33 godine nakon što je snimljen "Top Gun"

Valovi u kosi, lijepo lice i vitko tijelo lansirali su Kelly u zvjezdanu orbitu, a nakon tog velikog uspjeha koji je podijelila s Tomom Cruiseom posvetila se manjim ulogama, radu u kazalištu i svojoj obitelji.

Osamdesetih je bila seks-simbol, a nekoć velika zvijezda danas izgleda – u potpunosti neprepoznatljivo. Prije 33 godine bila je Charlie, a danas je 62-godišnjakinja koju nikada ne biste povezali s crvenim tepisima. 

U javnosti se rijetko pojavljuje, a i kada to učini, mnogi ju jedva prepoznaju jer se jako promijenila. Godine su učinile svoje pa se Kelly prestala brinuti o kilogramima, a skratila je i nekoć prepoznatljivu kovrčavu plavu kosu. 

Nekad uspješna glumica godinama se pokušavala vratiti na velike ekrane, ali joj, kako je rekla, uloge nitko nije nudio jer se opustila i odbijala otići na estetske operacije.

Kelly se udavala dva puta, ima dvoje djece, a 2010. godine svijetu je obznanila da je lezbijka.

Instagram senzacija bujnih oblina i minijaturnog struka oduševila vrućim fotkama iz Hrvatske