Kelly Bensimon u sportskom grudnjaku i kratkim hlačicama trčala je New Yorkom i pokazala tijelo na kojem marljivo radi svaki dan.

Galerija


Američka reality zvijezda Kelly Bensimon trudi se voditi iznimno aktivan život, paziti na svoju top-formu i gotovo niti jedan dan u tjednu ne propušta satove joge.

Vezani članci Slika nije dostupna Gotovo je nemoguće povjerovati da ima 44 godine!

52-godišnja Kelly tako je ponosno pokazala utegnuto tijelo dok je trčala ulicama New Yorka odjevena u crni sportski grudnjak i kratke hlačice, što je bilo dovoljno da se znatiželjnici okrenu za njom.

Vježbanje joj je postalo prioritet u životu, a nedavno je na Instagramu priznala kako njezina svakodnevna rutina uključuje trčanje od 20 minuta, 30 čučnjeva, 50 trbušnjaka i 10 iskoraka. Na društvenim mrežama redovito dijeli i fotke u bikinijima koje su joj s vremenom postale zaštitni znak, a na liniji joj mogu pozavidjeti i upola mlađe djevojke.

Kelly se proslavila sudjelovanjem u reality showu "Real Housewife Of New York", no iako više nije dio njega, i dalje ima gomilu obožavatelja koji s pozornošću prate svaki njezin korak.

Nekad je krasio omot najdraže čokolade, a danas mu fale Beograd i miris turske kave: "Jednostavno, to je dio moje krvi"