Izašla iz karantene

Ona ima 52 godine, a za šetnju plažom izabrala je badić zbog kojeg su svi pogledi bili upereni u nju

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kelly Bensimon nakon karantene požurila je na plažu, gdje je pokazala duboki dekolte i utrenirano tijelo.

Plaže Južne Floride konačno su službeno otvorene za kupaće nakon što su bile zatvorene zbog pandemije koronavirusa. Mnogi su to jedva dočekali i požurili uživati u čarima oceana, a među njima i umirovljena manekenka Kelly Bensimon.

Pogledaj i ovo Alessandra Ambrosio Umirovljena manekenka Blještava haljina istaknula je svu njenu ljepotu, posebno srcoliki dekolte koji nije mogao proći nezamijećeno

52-godišnjakinja se pobrinula da njezin povratak na plažu ne prođe neprimijećeno pa se pojavila u jednodijelnom kupaćem kostimu koji je istaknuo njezinu figuru i duboki dekolte dok je ponosno šetala i pozirala u plićaku.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kelly Killoren Bensimon (@kellybensimon) on

Posljednih nekoliko tjedana dok je bila u karanteni Kelly je na društvenim mrežama pokazivala svoje tijelo i top-formu objavljujući fotografije u bikinijima, na kojima joj mogu pozavidjeti i upola mlađe žene. Za njezin izgled zaslužni su redoviti treninzi koji uključuju trčanje, čučnjeve, vježbe s utezima i slično, a prije dvije godine počela je pohađati satove postizanja duševnog mira, na što ju je potaknula 22-godišnja kći Sea Louise. 

"Počela sam s njom odlaziti na tečaj i tijelo mi se počelo mijenjati. Imam 50 godina i kako sam pojačavala tempo vježbanja, tijelo mi se promijenilo. Mislim da se mnoge žene iscrpljuju previše i tako stare mnogo brže", izjavila je tada za Us Weekly.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Brad Pitt (Foto: Getty Images) Celebrity Brad Pitt više ne izgleda ovako: Glumac iznenadio promjenom imidža, za to je očito kriva karantena

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene