Kelly Bensimon nakon karantene požurila je na plažu, gdje je pokazala duboki dekolte i utrenirano tijelo.

Galerija


Plaže Južne Floride konačno su službeno otvorene za kupaće nakon što su bile zatvorene zbog pandemije koronavirusa. Mnogi su to jedva dočekali i požurili uživati u čarima oceana, a među njima i umirovljena manekenka Kelly Bensimon.

Vezani članci Nina Morić Dugo je tu nije bilo: Istaknula bujnu pozadinu u provokativnom badiću i otkrila kada stiže u Lijepu Našu Kelly Bensimon Fotke u badićima zaštitni su joj znak: Gotovo je nemoguće povjerovati da ova žena ima 52 godine!

52-godišnjakinja se pobrinula da njezin povratak na plažu ne prođe neprimijećeno pa se pojavila u jednodijelnom kupaćem kostimu koji je istaknuo njezinu figuru i duboki dekolte dok je ponosno šetala i pozirala u plićaku.

Posljednih nekoliko tjedana dok je bila u karanteni Kelly je na društvenim mrežama pokazivala svoje tijelo i top-formu objavljujući fotografije u bikinijima, na kojima joj mogu pozavidjeti i upola mlađe žene. Za njezin izgled zaslužni su redoviti treninzi koji uključuju trčanje, čučnjeve, vježbe s utezima i slično, a prije dvije godine počela je pohađati satove postizanja duševnog mira, na što ju je potaknula 22-godišnja kći Sea Louise. 

"Počela sam s njom odlaziti na tečaj i tijelo mi se počelo mijenjati. Imam 50 godina i kako sam pojačavala tempo vježbanja, tijelo mi se promijenilo. Mislim da se mnoge žene iscrpljuju previše i tako stare mnogo brže", izjavila je tada za Us Weekly.

Brad Pitt više ne izgleda ovako: Glumac iznenadio promjenom imidža, za to je očito kriva karantena