Nije sramežljiva

Fotke u badićima zaštitni su joj znak: Gotovo je nemoguće povjerovati da ova žena ima 52 godine!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Reality zvijezda Kelly Bensimon je zasjala u punom sjaju dok je uživala na Palm Beachu tijekom proteklog vikenda, a zadovoljno je pozirala u crnom bikiniju.

Bivša zvijezda reality showa "Real Housewives of New York", Kelly Bensimon (52) nikada nije bila sramežljiva, a to dokazuje svakom novom epizodom fotkanja.

Pogledaj i ovo showbuzz Izašla iz karantene Ona ima 52 godine, a za šetnju plažom izabrala je badić zbog kojeg su svi pogledi bili upereni u nju

Kelly je zasjala u punom sjaju dok je uživala na Palm Beachu u Miamiju tijekom proteklog vikenda, a zadovoljno je pozirala u crnom bikiniju. Morski stil upotpunila je velikim zlatnim naušnicama i ogrlicom, a primjetno je uživala u svoj pažnji koju je dobila.

Tijekom karantene Kelly je često dijelila detalje svog života te je pokazivala koliko dobro održava liniju, a priznala je kako je jedva dočekala da se može vratiti na plažu. Fotke u bikinijima postale su joj zaštitni znak, a na liniji joj mogu pozavidjeti i djevojke upola mlađe od nje.

Iako više nije dio reality showa, na društvenim mrežama i dalje ima hordu obožavatelja koji jedva čekaju njezine buduće fotke.

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Rosie Huntington i Jason Statham (Foto: Profimedia) Rosie Huntington i Jason Statham (Foto: Profimedia) Rosie Huntington Whiteley (Foto: Instagram) Rosie Huntington Whiteley, Jason Statham (Foto: AFP) +7 Rosie Huntington Whiteley, Jason Statham (Foto: AFP) Naslovnica Seksi mama ni u šetnju s 20 godina starijim snagatorom i sinom ne može bez - dekoltea

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene