Keanu Reeves snimljen je s djevojkom Alexandrom Grant pred jednim restoranom u Beverly Hillsu gdje su bili na večeri.

Galerija


Unatoč golemoj slavi, glumac Keanu Reeves (56) živi puno jednostavnijim i skromnijim životom od tipičnih holivudskih zvijezda zbog čega ga javnost obožava.

Vezani članci Keanu Reeves Nakon svih tragedija našao je sreću: Do prošle godine ju je skrivao, a sad je ponosno ljubi pred svima Keanu Reeves - 5 Osvaja jednostavnošću: Proživio je brojne tragedije i sreću našao u pomaganju beskućnicima i običnom životu

A iako se o njegovom privatnom životu ne zna puno poznato je da su mu život obilježile brojne tragedije, kako obiteljske, tako i ljubavne, pa su njegovi obožavatelji bili sretni kada se doznalo da ima djevojku.

Vezu s umjetnicom Alexandrom Grant (47) potvrdio je krajem 2019. godine kada su se zajedno pojavili na crvenom tepihu na jednom holivudskom događaju. Američki mediji tada su pisali kako je par zajedno već duže vremena, a upoznali su se preko posla i počeli se družiti te se iz prijateljstva rodila ljubav.

Naime, počeli su surađivati na knjizi fotografija "Ode to Happiness" 2011. godine i njome su ostvarili uspjeh, a 2016. godine odlučili su zajedno stvoriti novo djelo naziva "Shadows".

Iako su se dugo tajili vezu, više ne skrivaju koliko su zaljubljeni, a paparazzi su ih ovog tjedna ulovili tijekom rijetkog zajedničkog izlazaka od pojave pandemije, pred jednim restoranom u Beverly Hillsu gdje su bili na večeri.

Prije nego je s njom pronašao sreću, Keanu godinama nije bio u vezi zbog traume koju je doživio 90-ih godina kada je bio u vezi s glumicom Jennifer Syme, koju su proslavile uloge u filmovima Davida Lyncha.

Prvo im se 1999. rodilo mrtvorođeno dijete, kćerkica Ava, jer je u osmom mjesecu trudnoće Jennifer morala ići na preuranjeni porođaj, a ishod ih je emocionalno uništio.

Dvije godine nakon tog velikog udarca Jennifer je poginula u dobi od samo 28 godina u automobilskoj nesreći.

Holivudskog dobricu život nije mazio ni u djetinjstvu. Imao je samo tri godine kada je otac napustio njega i njegove tri sestre te su ih odgajali baka i djed. Keanuova se majka posvetila svom ljubavnom životu, koji je bio prilično buran, pa se udavala i razvodila čak četiri puta.

Reeves je išao u tri različite srednje škole, no na kraju školu nije uspio završiti. Razlog su bili njegova borba s disleksijom i problematično ponašanje koje je uzrokovala njegova obiteljska situacija. Jedino u čemu je tada uživao bio je hokej, no zbog ozljede je morao odustati od njega.

Ipak, zahvaljujući tome pronašao se u glumi. Proslavio se 90-ih filmovima među kojima su "Brzina" i "Matrix", a čini se da je sada konačno pronašao i ljubvnu sreću.

Nitko ne može vjerovati kako ovaj ljepotan izgleda u 57. godini, fotku bez majice komentirala mu je i slavna bivša djevojka

Isplivali grozni detalji eksplicitne scene koja je svima ostala u sjećanju i 29 godina kasnije, ali to nije sve