Keanu Reeves oko godinu dana u vezi je s Alexandrom Grant, a ona je s njim i na snimanju filma "Matrix 4" u Berlinu.

Galerija


Keanu Reeves (56) izgleda nikad sretnije otkako je u rujnu prošle godine prestao skrivati svoju vezu s umjetnicom Alexandrom Grant (46). 

Vezani članci Keanu Reeves Kad se saznalo da je u vezi s miljenikom žena, govorili su joj da je prestara za njega, a evo što ona kaže na to Keanu Reeves Miljenik žena i njegova djevojka uhvaćeni u rijetkom izlasku nakon što su godinama skrivali vezu

Glumac i njegova djevojka viđeni su u nedjelju u Berlinu kako izmjenjuju poljupce kroz automobilski prozor. Naime, Alexandra, koja je prije nekoliko tjedana doputovala s Keanuom u Njemačku, dovezla ga je na lokaciju snimanja filma "Matrix 4". 

Oboje su bili dobro raspoloženi i umjetnica je nešto rekla Reevesu, a on se smješkao kada je odlazio od auta. Glumac je, osim nježnostima u javnosti, iznenadio i novom frizurom. Podužu kosu dosta je skratio zbog uloge u "Matrixu 4" i zbog toga se doima mnogo mlađim nego što jest. Više fotografija pogledajte ovdje

Ipak, i dalje postoje oni koji negativno komentiraju ljubav ovog par i tvrde da Alexandra izgleda kao glumčeva majka, iako je ona od njega mlađa 10 godina. No oni uživaju u svojoj ljubavi i vezi i ne obaziru se na zle jezike te pokazuju koliko im je nebitno mišljenje drugih. 

Mnogi Keanuovi obožavatelji oduševljeni su time što je napokon nakon svih tragedija u svom životu pronašao sreću. 

Intrigira javnost suprugom koju skriva: Samo je jednom pokazao kako izgleda, a fotografi je još nisu uspjeli uhvatiti