Film "Kuća na jezeru" bio je drugi film koji su Sandra Bullock i Keanu Reeves zajedno snimili.

Galerija


Američki film "Kuća na jezeru" savršen je izbor za gledanje u ovim jesenskim danima, priča je to puna osjećaja, zamršenih odnosa i ljubavne čarolije i nemogućih situacija, a kao takav rijetko je koga razočarao.

Vezani članci Keanu Reeves - 1 Procurilo ime dugoočekivanog nastavka kultne franšize? Mnogi jedva čekaju vidjeti holivudskog miljenika koji osvaja skromnošću i darežljivošću Slika nije dostupna Ljubavnici nakon 17 godina prijateljstva

U romantičnoj drami iz 2006. godine redatelja Alejandra Agrestija i scenarista Davida Auburna, u glavnim ulogama gledamo Sandru Bullock kao liječnicu Kate Forster i Keanua Reevesa kao arhitekta Alexa Wylera. Onaj dio s čarolijom odnosi se na to da njih dvoje komuniciraju pismima koja ostavljaju jedno drugome u sandučiću kuće na jezeru, iako se ona nalazi u 2006., a on u 2004. godini. Film se zapravo bavi istraživanjem koncepta komunikacije kroz vrijeme, odnosno dva paralelna razdoblja u kojima se likovi zaljubljuju, a u trenutku kada odluče spojiti svoje svjetove i sresti se ništa neće biti onako kako su planirali.

"Kuća na jezeru prekrasna je ljubavna priča. Film nas poziva da vjerujemo u nemoguće i u to da je moguće svladati sve prepreke. Zaista poželite da to dvoje nađe načina da nadvlada sve probleme", izjavila je Sandra u jednom od intervjua.

Njezini i Keanovu obožavatelji inače su jedva dočekali da njih dvoje ponovno gledaju zajedno, nakon što su 1994. godine snimili akcijski film "Brzina".

Nakon filma mnogi su se gledatelji raspitivali i tražili famoznu kuću na jezeru, bili čak zainteresirani za kupnju, ali nažalost su ostali razočarani jer ona zapravo ne postoji. Bila je izgrađena samo za potrebe snimanja, a njezina lokacija bila je smještena na jezeru Maple, malom i navodno ukletom ribarskom jezeru u Willow Springsu u državi Illinois.

Inače, Amerikanci nisu bili prvi koji su snimili film "Kuća na jezeru", on je zapravo nastao na temelju korejskog filma "Il Mare" iz 2000. godine. 

 

Objavljena najnovija fotografija iz zatvora nekad moćnog komičara, puno se promijenio u samo dvije godine