Nedostaje joj

Objavila dosad neviđenu fotografiju s ocem bez kojeg je ostala u stravičnoj nesreći i natjerala mnogima suze na oči

Paul Walker (Foto: AFP) Paul Walker (Foto: AFP) Afp 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Paul Walker (Foto: AFP) Vin Diesel, Paul Walker (Foto: Getty Images) Paul Walker (Foto: AFP) Meadow Walker (Foto: Instagram) Meadow Walker (Foto: Instagram) Meadow Walker (Foto: Instagram) +0 Meadow Walker (Foto: Instagram) Galerija

Meadow Walker objavila je na Instagramu dosad neviđenu fotografiju s ocem Paulom Walkerom.

Kći tragično preminulog glumca Paula Walkera, 21-godišnja Meadow Walker na svom je Instagramu objavila njihovu zajedničku fotografiju i posvetila mu poruku koja je mnoge dirnula i rastužila.

Pogledaj i ovo Paul Walker (Foto: AFP) baš tužno Vin Diesel se emotivnom objavom koja tjera suze na oči prisjetio nikad prežaljenog kolege Paula Walkera

"Trenutak u kojem sam shvatila da smo blizanci. Sretan rođendan najljepšoj duši", napisala je Meadow uz fotografiju iz djetnjstva na kojoj pozira s Paulom.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Meadow Walker (@meadowwalker) on

"Ovo je prekrasno", "Najljepši ste", "Nedostaje nam", "Sretan rođendan najljepšoj duši", "Zauvijek će biti u našim srcima", "Anđeo koji nas je prerano napustio", "Naša srca su s tobom", "Bio je tako suosjećajna i brižna osoba", "Imaš anđela koji te čuva" neki su od brojnih komentara koje je dobila.

Glumac bi navršio 47. rođendan, a život je izgubio 2013. godine u stravičnoj nesreći kada se automobilom zaletio u stup, koji se nakon toga zapalio, a s njim je bio i prijatelj Roger Rodas. Meadow je dobio u vezi s Rebecom Soters, a ona je imala samo 14 godina kada je ostala bez oca.

Nakon Paulove smrti Meadow je ostala povezana s njegovim najboljim prijateljem Vinom Dieselom i često se druži s njim i njegovom obitelji.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Olivia Wilde i Jason Sudeikis (Foto: AFP) Olivia Wilde i Jason Sudeikis (Foto: AFP) Olivia Wilde i Jason Sudeikis (Foto: AFP) Olivia Wilde i Jason Sudeikis (Foto: AFP) +1 Olivia Wilde i Jason Sudeikis (Foto: AFP) Celebrity Jedna od najljepših žena na svijetu brčkala se u plićaku sa svojim zaručnikom i pokazala sjajnu figuru

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene