Dirljivo

Kći tragično preminulog glumca prisjetila se oca u simpatičnom videu, sedam godina od njegove smrti

Paul Walker (Foto: AFP) Paul Walker (Foto: AFP) Afp 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Paul Walker (Foto: AFP) Meadow Walker (Foto: Instagram) Meadow Walker (Foto: Instagram) +0 Meadow Walker (Foto: Instagram) Galerija

Meadow Walker rijetko dijeli privatne detalje o svom ocu Paulu Walkeru te je najnovijom objavom iznenadila sve.

Meadow Walker, 21-godišnja manekenka i kći tragično preminulog glumca Paula Walkera, objavila je snimku svoga oca, za koju je mislila da je nikada neće objaviti.

Pogledaj i ovo Paul Walker (Foto: AFP) baš tužno Vin Diesel se emotivnom objavom koja tjera suze na oči prisjetio nikad prežaljenog kolege Paula Walkera

Meadow inače rijetko objavljuje detalje o životu svoga oca, no podijelila je simpatični privatni trenutak koji su imali njih dvoje. Na snimci se vidi kako je tatu iznenadila za njegov rođendan, a pokojni glumac od smijeha se srušio skupa s njom na krevet.

"Nikada nisam mislila da ću ovo objaviti, no mislim da je to ispravno. Budite dobro. Volim vas. Čuvajte se", napisala je manekenka u opisu videa. Nije otkrila koje je točno godine video snimljen, a Walkerov rođendan je 12. rujna.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I never thought I’d share this. But it felt right. Be good. I love you. Stay safe. xx

A post shared by Meadow Walker (@meadowwalker) on

Glumac je preminuo 2013. godine u prometnoj nesreći, samo nekoliko tjedana prije rođendana njegove kćeri. Walker je Meadow dobio s bivšom djevojkom Rebeccom koja se zbog njega preselila u Kaliforniju kako bi se otac i kći još više zbližili. Meadow često obožavatelji preminulog glumca uspoređuju s ocem.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Iva Jerković (Foto: Instagram) Celebrity Jedna od najljepših Hrvatica sjetila se bezbrižnih vremena i objavila fotku u badiću: "Daj se češće prisjeti"

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene