Meadow Walker rijetko dijeli privatne detalje o svom ocu Paulu Walkeru te je najnovijom objavom iznenadila sve.

Galerija


Meadow Walker, 21-godišnja manekenka i kći tragično preminulog glumca Paula Walkera, objavila je snimku svoga oca, za koju je mislila da je nikada neće objaviti.

Vezani članci Slika nije dostupna Kći Paula Walkera ne odustaje od tužbe - oglasio se i Porche Slika nije dostupna Novi detalji nesreće: Paul Walker nije poginuo na mjestu nesreće

Meadow inače rijetko objavljuje detalje o životu svoga oca, no podijelila je simpatični privatni trenutak koji su imali njih dvoje. Na snimci se vidi kako je tatu iznenadila za njegov rođendan, a pokojni glumac od smijeha se srušio skupa s njom na krevet.

"Nikada nisam mislila da ću ovo objaviti, no mislim da je to ispravno. Budite dobro. Volim vas. Čuvajte se", napisala je manekenka u opisu videa. Nije otkrila koje je točno godine video snimljen, a Walkerov rođendan je 12. rujna.

Glumac je preminuo 2013. godine u prometnoj nesreći, samo nekoliko tjedana prije rođendana njegove kćeri. Walker je Meadow dobio s bivšom djevojkom Rebeccom koja se zbog njega preselila u Kaliforniju kako bi se otac i kći još više zbližili. Meadow često obožavatelji preminulog glumca uspoređuju s ocem.

Jedna od najljepših Hrvatica sjetila se bezbrižnih vremena i objavila fotku u badiću: "Daj se češće prisjeti"