Meadow Walker, 20-godišnja manekenka, vratila se na Instagram nakon mjesec dana online šutnje.

Galerija


Kći tragično preminulog glumca Paula Walkera vratila se na Instagram.

Vezani članci Vin Diesel, Paul Walker (Foto: Getty Images) Strašna nesreća na setu ''Brzih i žestokih'': Dvojnik slavnog glumca zadobio teške ozljede, ekipa u šoku Slika nije dostupna Kći poginulog glumca ne odustaje: 'Meadow želi dokazati istinu'

Radi se o 20-godišnjoj Meadow Walker koja se vratila na Instagram nakon mjesec dana online šutnje i to s nekoliko profesionalnih fotografija koje je snimila kao model.

Meadow ima 1,5 milijuna sljedbenika na Instagramu, a veći dio medijskog kolača dobila je činjenicom da je kći preminule zvijezde poznate franšize "Brzi i žestoki", Paula Walkera, koji je život izgubio u stravičnoj automobilskoj nesreći 2013. godine.

Podsjetimo, Walker i njegov prijatelj Roger Rodas vraćali su se s humanitarne zabave u organizaciji udruge Reach Out Worldwide.

Rodas je ubrzo izgubio kontrolu nad crvenim Porscheom Carrerom GT i zaletio se u stup ulične rasvjete te zatim u drvo. Vozilo je istog trena planulo, a do dolaska pomoći, oboje su već bili mrtvi.

Tada 15-godišnju Meadow, Walker je dobio s bivšom djevojkom Rebeccom koja se zbog njega preselila u Kaliforniju kako bi se otac i kći još više zbližili. Meadow često obožavatelji preminulog glumca uspoređuju s ocem, pa svaka fotografija koju objavi izazove lavinu reakcija.

"Vidim njegove oči u tvojima. Prekrasna si, tata bi ti bio jako ponosan", samo je jedan od komentara kojeg smo primijetili ispod fotografija.

Vjerujemo kako ćemo o dotičnoj još itekako čuti, jer ipak se radi o kćeri glumca koji je ostavio traga u holivudskoj tvornici snova. 

Hrvatska Selena Gomez pokazala svoje tijelo u bikiniju, ali i otkrila detalj koji je svima zagolicao maštu