Vratila se na Instagram

Djevojčica čiji je slavni tata poginuo u stravičnoj nesreći danas gradi karijeru modela

Meadow Walker (Foto: Instagram) Meadow Walker (Foto: Instagram) Instagram 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Meadow Walker (Foto: Instagram) Meadow Walker (Foto: Instagram) Paul Walker (Foto: AFP) Paul Walker (Foto: AFP) Paul Walker (Foto: AFP) Meadow Walker (Foto: Instagram) +0 Meadow Walker (Foto: Instagram) Galerija

Meadow Walker, 20-godišnja manekenka, vratila se na Instagram nakon mjesec dana online šutnje.

Kći tragično preminulog glumca Paula Walkera vratila se na Instagram.

Pogledaj i ovo Meadow Walker Priznala je Kći preminulog Paula Walkera podijelila svoju priču o pobačaju: ''Duboka nepravda pogađa žene...''

Radi se o 20-godišnjoj Meadow Walker koja se vratila na Instagram nakon mjesec dana online šutnje i to s nekoliko profesionalnih fotografija koje je snimila kao model.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Meadow Walker (@meadowwalker) on

Meadow ima 1,5 milijuna sljedbenika na Instagramu, a veći dio medijskog kolača dobila je činjenicom da je kći preminule zvijezde poznate franšize "Brzi i žestoki", Paula Walkera, koji je život izgubio u stravičnoj automobilskoj nesreći 2013. godine.

Podsjetimo, Walker i njegov prijatelj Roger Rodas vraćali su se s humanitarne zabave u organizaciji udruge Reach Out Worldwide.

Rodas je ubrzo izgubio kontrolu nad crvenim Porscheom Carrerom GT i zaletio se u stup ulične rasvjete te zatim u drvo. Vozilo je istog trena planulo, a do dolaska pomoći, oboje su već bili mrtvi.

Tada 15-godišnju Meadow, Walker je dobio s bivšom djevojkom Rebeccom koja se zbog njega preselila u Kaliforniju kako bi se otac i kći još više zbližili. Meadow često obožavatelji preminulog glumca uspoređuju s ocem, pa svaka fotografija koju objavi izazove lavinu reakcija.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Meadow Walker (@meadowwalker) on

"Vidim njegove oči u tvojima. Prekrasna si, tata bi ti bio jako ponosan", samo je jedan od komentara kojeg smo primijetili ispod fotografija.

Vjerujemo kako ćemo o dotičnoj još itekako čuti, jer ipak se radi o kćeri glumca koji je ostavio traga u holivudskoj tvornici snova. 

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Hana Mašić (Foto: PR) Hana Mašić (Foto: PR) Hana Mašić (Foto: PR) +0 Hana Mašić (Foto: PR) Celebrity Hrvatska Selena Gomez pokazala svoje tijelo u bikiniju, ali i otkrila detalj koji je svima zagolicao maštu

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene