Tiffany Trump slavila je 27. rođendan na plaži u Miamiju s društvom i ispijali su koktele.

Galerija


Najmlađa kći američkog predsjednika Donalda Trumpa, Tiffany Trump najopuštenija je članica njegove obitelji i često privlači pozornost javnosti. 

Vezani članci Trumpdeve Ameri imaju originalan način strašenja susjeda, pogledajte jezive Trumpdeve Američki izbori 2020 Kako funkcionira elektorski sustav, što su to "swing" države i zašto pobjednika možda nećemo znati odmah nakon izbora

Tiffany je u utorak uživala s prijateljima na plaži u Miamiju gdje je proslavila svoj 27. rođendan. Nosila je jednodijelni, plavi kupaći kostim i kratke, crne hlačice, a cijelo vrijeme je bila nasmiješena, u pojedinim trenucima je vikala i naslikavala se s društvom. 

Trumpova kći je ispijala koktele s prijateljima i, kako se čini, prema snimljenim fotografijama malo je pretjerala. Fotografije možete pogledati ovdje. S njom je bio i njen dečko Michael Boulos (23), sin multimilijardera Massada Boulosa s kojim je u vezi od 2018. 

Inače, Tiffany se ranije bavila manekenstvom, no posljednjih godina je zapostavila tu karijeru i vidno se udebljala 10-ak kilograma zbog čega su ju neki kritizirali. Uspoređivali su ju sa sestrom Ivankom Trump koja ima savršenu figuru, no nju ti komentari nisu zabrinuli. 

Tiffany se zabavlja kad stigne, a kada je potrebno udovolji svom ocu Donaldu i sudjeluje u predizbornim aktivnostima i drži govore, kao i ostala njegova djeca. 

Ona ima 51 godinu, on 26, ali kad stanu jedno pored drugog, i to u ovoj pozi, nitko to ne bi rekao!