Šokirala promjenom

Škrta predsjednikova kći začudila natečenim izgledom, jedva je prepoznali u nesvakidašnjem izdanju

Tiffany Trump (Foto: Profimedia) Tiffany Trump (Foto: Profimedia) Profimedia 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Tiffany Trump (Foto: Profimedia) Tiffany Trump (Foto: Profimedia) Tiffany Trump (Foto: Getty Images) Tiffany Trump (Foto: Getty Images) Tiffany Trump (Foto: Getty Images) Tiffany Trump (Foto: Getty Images) Tiffany Trump (Foto: Getty Images) Tiffany Trump (Foto: Getty Images) Tiffany Trump (Foto: Getty Images) +0 Tiffany Trump (Foto: Getty Images) Galerija

Tiffany Trump, kći slavnog američkog predsjednika Donalda Trumpa, ljetuje u Grčkoj, no mnoge je iznenadila njezina fizička transformacija.

Plavokosa kći Donalda Trumpa, Tiffany Trump, ljetuje na grčkom otoku Mykonosu sa svojim dečkom multimilijarderom Michaelom Boulosom. Ljubavni se par već drugu godinu zaredom odlučio upravo za ovaj party otok, na kojem se opuštaju, ali i uživaju u noćnom životu. 

Pogledaj i ovo showbuzz Previše popila? Predsjednikova kći vikala dok je slavila rođendan na plaži, uzela odmor od njegove kampanje

Tiffany i Michael, nigerijski bogataš, provode se na luksuznoj jahti, a paparazzi su ih uhvatili kako na manjem gliseru dolaze na kopno. Mnoge je iznenadilo to koliko se Tiffany u posljednje vrijeme promijenila. 

Njezina odjevna kombinacija bila je jednostavna maskirna majica, crne tajice i velike sunčane naočale ispod kojih ju je bilo teško prepoznati. U odnosu na izdanja u kojima smo navikli viđati Tiffany, po državnim banketima ili na ekskluzivnim događanjima, ovo ležerno odjevno izdanje mnoge je iznenadilo. 

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Happy Father’s Day @realdonaldtrump ♡ I love you and I’m so blessed to have you as my father. Thank you for your love and guidance ❤️ #happyfathersday

Objavu dijeli Tiffany Ariana Trump (@tiffanytrump)

Osim toga, čini se kako je Tiffany počela stvarno uživati u životu pase više ne brine zbog kilograma, dijeta i nametnutih standarda ljepote. Mnogi su primijetili kako je predsjednikova kći dobila pozamašan broj kilograma, no njezini su obožavatelji složni u jednome – možda je to i istina, ali njima je i dalje prekrasna. 

Tiffany je kći Donalda Trumpa iz njegova braka s Marlom Maples, koji je trajao od 1993. do 1999., a šuškalo se i kako je najmanje omiljena članica obitelji Trump. Navodno ju njezin otac ne smatra dovoljno zainteresiranom za obiteljski biznis niti za politiku, zbog čega mu je "neupotrebljiva". 

Prije nego što su se zaputili u Grčku, Tiffany i dečko vrijeme su provodili u Crnoj Gori. Većinu vremena provodili su u hotelima i crnogorskim restoranima, kako piše Blic, no Crnogorcima se nije svidjela njihova nedarežljivost.

''Uživali su u luksuznim restoranima i isprobavanju delicija, međutim kada bi stigao račun, Tiffany i Michael postupili bi isto. Platili bi račun doslovno u euro i ne ostavljali bakšiš, to je mnoge iznenadilo. Nama su dolazile brojne svjetske zvijezde i često gostuju slavne ličnosti, ali ovo nam se gotovo nikada nije dogodilo. Uglavnom poznati ostavljaju bakšiš, ali to nije slučaj s ovim slavnim parom'', ispričao je jedan konobar srpskim medijima.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Dijana Milojković (Foto: Instagram) Dijana Milojković (Foto: Instagram) Dijana Milojković (Foto: Instagram) Dijana Milojković (Foto: Instagram) +1 Dijana Milojković (Foto: Instagram) Celebrity Izgubila bitku s opakom bolesti: U 33. godini preminula bivša misica, tužnu vijest objavio njezin brat

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene