Tiffany Trump, kći slavnog američkog predsjednika Donalda Trumpa, ljetuje u Grčkoj, no mnoge je iznenadila njezina fizička transformacija.

Galerija


Plavokosa kći Donalda Trumpa, Tiffany Trump, ljetuje na grčkom otoku Mykonosu sa svojim dečkom multimilijarderom Michaelom Boulosom. Ljubavni se par već drugu godinu zaredom odlučio upravo za ovaj party otok, na kojem se opuštaju, ali i uživaju u noćnom životu. 

Vezani članci Trumpdeve Ameri imaju originalan način strašenja susjeda, pogledajte jezive Trumpdeve Američki izbori 2020 Kako funkcionira elektorski sustav, što su to "swing" države i zašto pobjednika možda nećemo znati odmah nakon izbora

Tiffany i Michael, nigerijski bogataš, provode se na luksuznoj jahti, a paparazzi su ih uhvatili kako na manjem gliseru dolaze na kopno. Mnoge je iznenadilo to koliko se Tiffany u posljednje vrijeme promijenila. 

Njezina odjevna kombinacija bila je jednostavna maskirna majica, crne tajice i velike sunčane naočale ispod kojih ju je bilo teško prepoznati. U odnosu na izdanja u kojima smo navikli viđati Tiffany, po državnim banketima ili na ekskluzivnim događanjima, ovo ležerno odjevno izdanje mnoge je iznenadilo. 

Osim toga, čini se kako je Tiffany počela stvarno uživati u životu pase više ne brine zbog kilograma, dijeta i nametnutih standarda ljepote. Mnogi su primijetili kako je predsjednikova kći dobila pozamašan broj kilograma, no njezini su obožavatelji složni u jednome – možda je to i istina, ali njima je i dalje prekrasna. 

Tiffany je kći Donalda Trumpa iz njegova braka s Marlom Maples, koji je trajao od 1993. do 1999., a šuškalo se i kako je najmanje omiljena članica obitelji Trump. Navodno ju njezin otac ne smatra dovoljno zainteresiranom za obiteljski biznis niti za politiku, zbog čega mu je "neupotrebljiva". 

Prije nego što su se zaputili u Grčku, Tiffany i dečko vrijeme su provodili u Crnoj Gori. Većinu vremena provodili su u hotelima i crnogorskim restoranima, kako piše Blic, no Crnogorcima se nije svidjela njihova nedarežljivost.

''Uživali su u luksuznim restoranima i isprobavanju delicija, međutim kada bi stigao račun, Tiffany i Michael postupili bi isto. Platili bi račun doslovno u euro i ne ostavljali bakšiš, to je mnoge iznenadilo. Nama su dolazile brojne svjetske zvijezde i često gostuju slavne ličnosti, ali ovo nam se gotovo nikada nije dogodilo. Uglavnom poznati ostavljaju bakšiš, ali to nije slučaj s ovim slavnim parom'', ispričao je jedan konobar srpskim medijima.

Izgubila bitku s opakom bolesti: U 33. godini preminula bivša misica, tužnu vijest objavio njezin brat