Ivanka Trump privlači pozornost javnosti svakodnevno, dok njezina mlađa sestra Tiffany često ostaje u drugom planu.

Galerija


Donald Trump otac je dviju kćeri, Ivanke i Tiffany. I dok je Ivanka cijelo vrijeme očeva predsjednikovanja uz njega kao jedna od najvažnijih ljudi u njegovu timu, Tiffany je u sjeni. Stoga je pravo iznenađenje bilo kada se ovih dana pojavila u javnosti. Pojavila se u društvu sestre Ivanke i male nećakinje na pomilovanju purica u ružičnjaku Bijele kuće u znak dolaska Dana zahvalnosti.

Vezani članci Donald Trump i Tayyip Erdogan (Foto: AFP) Trump najavio sankcije Turskoj: "Uskoro ću potpisati uredbu, spreman sam brzo uništiti tursko gospodarstvo" Tiffany Trump (Foto: Profimedia) Škrta predsjednikova kći začudila natečenim izgledom, jedva je prepoznali u nesvakidašnjem izdanju

Tifanny je imala širok osmijeh, prošetala se ponosno u društvu sestre i nećakinje te je i sama pomilovala jednu puricu. Inače, Tiffany je Donald Trump dobio u braku s glumicom Marlom Maples, zbog koje je pukao njegov brak s Ivanom Trump. Otkako joj je otac postao predsjednik, rijetko se pojavljivala na službenim ceremonijama i u javnosti.