Ireland Baldwin ima drukčiji način za privlačenje pozornosti od roditelja Kim Basinger i Aleca Baldwina, koje je proslavila gluma.

Galerija


Ireland Baldwin osigurala si je zvjezdani status jer se rodila kao kći slavnih roditelja, no to joj nije bilo dovoljno pa se svakodnevno izlaže više nego što je potrebno. 

Vezani članci Alec Baldwin i Hilaria Baldwin - 8 U 63. postao otac šesti put: Pretvorio se u pravog obiteljskog čovjeka, a nekada je vrijeđao kćer i šokirao javnost Ireland Baldwin - 2 Telefonirala, pa joj ruka poletjela na krivo mjesto, a i njen dečko plijenio je pozornost golim torzom

Naime, jedino dijete nekadašnjeg seks-simbola Kim Basinger i jedno od šestero djece Aleca Baldwina voli šokirati svojom golotinjom. Ireland, koja 23. listopada slavi 25. rođendan, više ne zna što bi napravila da iznenadi pratitelje na Instagramu. 

"Osjećala sam se ružno, pa sam kupila trepavice", napisala je manekenka uz posljednju fotografiju koju je objavila. Na njoj je bila prilično obučena za razliku od inače, a u oči je upala reakcija njezina oca. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

felt ugly, bought lashes

A post shared by i r e l a n d 🍜 (@irelandbasingerbaldwin) on

"U redu", komentirao je Alec prvi objavu svoje kćeri. Poznato je da glumac ima problema s Irelandinim ponašanjem i skidanjem, no ona jednostavno ne želi prestati s tim. 

Ipak, njihov je odnos idealan u odnosu na nekadašnji. Svojedobno je procurila snimka s telefonske sekretarice u kojoj je Baldwin nazvao 11-godišnju kćer bezobraznom, nepromišljenom malom svinjom jer se nije javila kada je zvao.

Kasnije je Alec rekao da žali zbog ispada i da je sigurno utjecao na Ireland. Glumac se sukobljavao s kćeri i zbog njezine golotinje na fotografijama koje stavlja na Instagram.

Kim u isto vrijeme ne reagira na ponašanje svoje kćeri i povremeno je aktivna na društvenim mrežama zbog posla. Ipak, javnost često komentira da je šteta što Ireland trati svoju priliku da pokaže pravi talent, a vrata Hollywooda odavno su joj otvorena zahvaljujući slavnim roditeljima. 

Fotografija Davida Beckhama i njegove kćeri podigla pravu buru, fanovi ne odobravaju način na koji joj iskazuje ljubav