Opa!

Prošlu vezu skrivala je od svih, a sada se kao zaljubljena tinejdžerica ljubi na ulici s 8 godina mlađim dečkom

Katie Holmes (Foto: Profimedia) Katie Holmes (Foto: Profimedia) Profimedia 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Katie Holmes (Foto: Profimedia) Katie Holmes (Foto: Profimedia) Katie Holmes (Foto: Profimedia) Katie Holmes i Jamie Foxx (Foto: Profimedia) Tom Cruise Katie Holmes (Foto: Profimedia) Katie Holmes (Foto: Profimedia) Katie Holmes (Foto: Profimedia) +0 Katie Holmes (Foto: Profimedia) Galerija

Katie Holmes snimljena je s novim dečkom Emijem Vitolom Jr., s kojim je uživala u razmjenjivanju nježnosti.

Holivudska glumica 41-godišnja Katie Holmes ponovno je zaljubljena i uživa u novoj romansi s 33-godišnjim ugostiteljem i kulinarskim chefom Emilijem Vitolom Jr.

Pogledaj i ovo Katie Holmes (Foto: Profimedia) Teško razdoblje Holivudska zvijezda otela joj je zaručnika na brutalan način, ali ona se trudi sakriti traumu i ponaša se kao da je sve dobro

Katie je snimljena kako sjedi Emiliju u krilu dok izmjenjuju nježnosti i poljupce nakon večere u jednom restoranu na Manhattanu i pritom se nisu obazirali na znatiželjne poglede drugih gostiju i prolaznika. Emilio nije mogao prestati zaljubljeno gledati u Katie, a par nije skidao osmijehe s lica.

Fotografije pogledajte ovdje.

Glasine o njihovoj vezi krenule su početkom mjeseca kada su prvi put viđeni zajedno na večeri, kada je Emilio grlio svoju osam godinu stariju djevojku u javnosti.

Katieno pojavljivanje u javnosti s novim dečkom mnoge je poprilično šokiralo s obzirom na to da inače svoj privatni život skriva daleko od znatiželjnih očiju svojih obožavatelja.

Emilio je vlasnik restorana Ballato, koji je popularan među brojnim zvijezdama kao što su Whoopi Goldberg, Joe Jonas, Justin Bieber, Rihanna i Bradley Cooper, a posao je naslijedio od oca.

Od 2006. do 2012. godine Katie je bila u braku s glumcem Tomom Cruiseom, s kojim je počela izlaziti 2005. godine, nakon čega je uskoro postala dio kontroverzne scijentološke crkve kojoj on pripada. S njim je dobila i danas 14-godišnju kćer Suri, koju Tom ne želi vidjeti jer su nakon razvoda Katie i ona napustile scijentologiju jer se bojala te organizacije.

Nakon razvoda s Tomom, Katie je počela izlaziti s 52-godišnjim kolegom Jamijem Foxxom, s kojim je prvi put viđena 2013. godine. Par nikada nije službeno potvrdio da su u vezi, a 2019. godine počelo se pričati o njihovu prekidu jer jednostavno više ništa nisu osjećali jedno prema drugome.

Glumicu su davnih dana, točnije 1997. godine kada je dobila ulogu u seriji Dawson's Creek, povezivali i s glumcem Joshuom Jacksonom, s kojim je izlazila dvije godine. Nakon što su prekinuli, Katie je zaveo također glumac Chris Klein, s kojim se nakon tri godine veze i zaručila, no zbog posla su se razišli 2005. godine.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Zsa Zsa - 1 +0 Zsa Zsa - 2 Celebrity Naša pjevačica hrabro pokazala lice bez šminke i progovorila o ozbiljnom problemu s kojim se bori: "Teško je, ali neću se skrivati"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene