Kate Beckinsale potvrdila je vezu s Peteom Davidsonom.

Galerija


Otkako se 2016. godine rastala od redatelja Lena Wisemana, Kate Beckinsale (45) uglavnom se može vidjeti u društvu mlađih muškaraca. A nakon što se nedavno počelo šuškati da je u vezi s 25-godišnjim Peteom Davidsonom, par je to sada i potvrdio strastvenim poljupcima na hokejaškoj utakmici u New Yorku.

Fotografije možete vidjeti OVDJE. 

Vezani članci Pete Davidson i Margaret Qualley (Foto: Profimedia) Omraženog klinca proslavile su kratke i burne veze sa slavnim damama, a sad je na njega pala još jedna Kate Beckinsale i Stephen Simbari (Foto: Profimedia) Glumicu zbog izlaska sa 16 godina mlađim dečkom pitali je li joj to sin, ona im brutalno odbrusila

Fotografi su trenutke u kojima su oni izmjenjivali nježnosti uspjeli snimiti jer je bilo očito da se više ne namjeravaju skrivati. Dok su pratili utakmicu s tribina, cijelo su se vrijeme smješkali i držali za ruke.

Komičar Pete do prošlog je listopada bio zaručen s Arianom Grande, a i dalje je vidljiva tetovaža na vratu koju ima, a koju je u vrijeme dok je bio s pjevačicom, posvetio upravo njoj.

Jeleni Karleuši pozlilo kad su joj priopćili da joj je preminula majka: ''Nije mogla pričati od šoka''

Malo je reći da je Lana Jurčević šokirala kostimom koji je odjenula za nastup na karnevalu!

Od prisnih večera do Oscar izvedbe: Sve ovo su dokazi da je Lady Gaga luda za Bradleyem Cooperom?