Kate Beckinsale 2016. godine se razvela od redatelja Lena Wisemana s kojim je bila u braku od 2004. godine.

Galerija


Otkad se razvela 2016. godine, glumicu možemo vidjeti samo s mlađahnim muškarcima.

Vezani članci Michael Sheen i Rachel McAdams (Foto: AFP) Pritajeni šarm slavnog glumca: Zaveo je naljepše žene svijeta, a sada čeka i dijete s mnogo mlađom Michael Sheen i Anna Lundberg (Foto: Instagram) Glumac čeka dijete s 25 godina mlađom, a prvo ima s posrnulom glumicom koja se jako čudno ponaša

45-godišnja holivudska glumica Kate Beckinsale 2016. godine se razvela od redatelja Lena Wisemana s kojim je bila u braku od 2004. godine. Slavna ljepotica dotad je bila posvećena poslu te mirnom obiteljskom životu, jer iz propale veze s glumcem Michaelom Sheenom ima 20-godišnju kći Lily.

No, otkad su papiri za razvod potpisani, glumica je obiteljski život napustila u ime izlazaka i tulumarenja s prijateljima, ali i ljubavnih veza s puno mlađim muškarcima, pa su mediji često isticali kako se ponaša kao starija sestra svoje kćeri.

Tako je nakon Lena prvo ljubila 22-godišnjeg glumca i manekena Matta Rifea, no njihova burna jednogodišnja veza puna prekida konačno je završila početkom studenog 2018. godine kada je Kate uhvaćena s 30-godišnjim komičarem Jackom Whitehallom.

Par je uhvaćen u vrućim poljupcima u jednom losanđeleskom noćnom klubu koji su napustili zajedno te se uputili prema njezinom hotelu.

Ipak, glumica otad nije viđena s njim, ali je viđena tijekom izlazaka s još nekoliko nepoznatih mladih muškaraca s kojima se držala za ruke te odlično zabavljala, sudeći po fotografijama.

Slavna ljepotica također je promijenila stil odijevanja, i iako i dalje ima liniju iz snova, mnogi joj predbacuju kako se odjeva poput duplo mlađih žena. Tako se na jednoj košarkaškoj utakmici pojavila samo u crnom topiću koji je više toga otkrivao, nego skrivao, no Kate se nije dala smesti, već je samo nastavila po svom.

Čini se kako glumica uživa u slobodi punim plućima. 

Ronaldova Georgina ne može smisliti prelijepu djevojku njegovog suigrača Ruganija

Godinama je na listama najljepših žena Hollywooda, no privatno se ne sređuje previše

Prije četiri mjeseca postali roditelji sinčića, a sada otkazali zaruke i vjenčanje