Ariana Grande i Pete Davidson prekinuli su vezu i zaruke nakon samo pet mjeseci provedenih zajedno.

Galerija


Popularna pjevačica Ariana Grande i komičar Pete Davidson prekinuli su vezu nakon samo pet mjeseci hodanja. To ne bi bilo toliko čudno da se nedavno nisu i zaručili.

Vezani članci Ariana Grande (Foto: Profimedia) Psihički i emocionalni problemi učinili svoje: Slavna pjevačica priznala da je jako bolesna Scarlett Johansson i Colin Jost (Foto: AFP) Baš ih ide: Zaposlenici jedne svjetski poznate emisije uspjeli su osvojiti brojne svjetske zvijezde

No vijest o prekidu nije mnoge iznenadila. Jedan dio obožavatelja čak ih ismijava na društvenim mrežama upravo zbog toga što su se tako brzo zaručili, dok drugi opravdava Arianu jer prolazi kroz teško razdoblje, nakon što je njezin bivši dečko reper Mac Miller preminuo od posljedica predoziranja.

Ariana Grande i Pete Davidson (Foto: Profimedia)
Ariana Grande NY (Foto: Profimedia)

Izvori bliski, sada već bivšem, paru ispričali su za TMZ da je odluka o prekidu bila zajednička i da oboje smatra da jednostavno nije pravo vrijeme za njih te da možda jednog dana ponovno završe zajedno.

Ariana Grande i Pete Davidson (Foto: Profimedia)
Ariana Grande i Pete Davidson (Foto: Profimedia)

Podsjetimo, osim smrti bivšeg dečka, Ariana se još uvijek nije u potpunosti oporavila od posljedica bombaškog napada koji se dogodio na njezinu koncertu u Manchesteru prošle godine, na kojem je poginulo 23 ljudi, uključujući bombaša.

"Ariana Grande doslovno je ostala bez 22 obožavatelja na koncertu prošle godine, izgubila je bivšeg dečka i sada prekinula sa zaručnikom. Moje suosjećanje je izvan kontrole i moglo bi mi pozliti ako se zamislim na njezinu mjestu", napisala je jedna od obožavateljica.

Podsjećamo, Ariana i Pete zaručili su se nakon samo mjesec dana veze, čime su šokirali svjetsku javnost.