Nije potrajalo

Očekivani kraj "velike ljubavi"? Pjevačica i komičar prekinuli vezu nakon samo pet mjeseci

Ariana Grande i Pete Davidson (Foto: Profimedia) Ariana Grande i Pete Davidson (Foto: Profimedia) Profimedia 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Ariana Grande i Pete Davidson (Foto: Profimedia) Ariana Grande i Pete Davidson (Foto: Profimedia) Ariana Grande NY (Foto: Profimedia) Ariana Grande NY (Foto: Profimedia) Ariana Grande, Mac Miller (Foto: Profimedia) Ariana Grande, Pete Davidson (Foto: Profimedia) Ariana Grande, Pete Davidson (Foto: Profimedia) +0 Ariana Grande (Foto: Profimedia) Galerija

Ariana Grande i Pete Davidson prekinuli su vezu i zaruke nakon samo pet mjeseci provedenih zajedno.

Popularna pjevačica Ariana Grande i komičar Pete Davidson prekinuli su vezu nakon samo pet mjeseci hodanja. To ne bi bilo toliko čudno da se nedavno nisu i zaručili.

Pogledaj i ovo Ariana Grande bome je pomela crveni tepih Haljina koju je bilo nemoguće ne primijetiti: Velika pop-zvijezda pobrinula se da njezino rijetko javno pojavljivanje ne prođe neopaženo!

No vijest o prekidu nije mnoge iznenadila. Jedan dio obožavatelja čak ih ismijava na društvenim mrežama upravo zbog toga što su se tako brzo zaručili, dok drugi opravdava Arianu jer prolazi kroz teško razdoblje, nakon što je njezin bivši dečko reper Mac Miller preminuo od posljedica predoziranja.

Ariana Grande NY (Foto: Profimedia) Ariana Grande NY (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia

Izvori bliski, sada već bivšem, paru ispričali su za TMZ da je odluka o prekidu bila zajednička i da oboje smatra da jednostavno nije pravo vrijeme za njih te da možda jednog dana ponovno završe zajedno.

Ariana Grande i Pete Davidson (Foto: Profimedia) Ariana Grande i Pete Davidson (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia

Podsjetimo, osim smrti bivšeg dečka, Ariana se još uvijek nije u potpunosti oporavila od posljedica bombaškog napada koji se dogodio na njezinu koncertu u Manchesteru prošle godine, na kojem je poginulo 23 ljudi, uključujući bombaša.

"Ariana Grande doslovno je ostala bez 22 obožavatelja na koncertu prošle godine, izgubila je bivšeg dečka i sada prekinula sa zaručnikom. Moje suosjećanje je izvan kontrole i moglo bi mi pozliti ako se zamislim na njezinu mjestu", napisala je jedna od obožavateljica.

Podsjećamo, Ariana i Pete zaručili su se nakon samo mjesec dana veze, čime su šokirali svjetsku javnost. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene