Katarina Radivojević živi u Americi, a u Beograd je došla zbog premijere filma "Vikend sa ćaletom".

Galerija


Katarinu Radivojević (41) domaća je publika upoznala u seriji Nove TV "Najbolje godine" u kojoj je igrala glavnu ulogu Lorene, a srpska glumica posljednjih 10-ak godina živi u Americi. 

Vezani članci Nikolina i Vidoje Ristović (Foto: Dalibor Urukalović/PIXSELL) Oduševio ju je: Za petu godišnjicu braka Nikolinu Pišek suprug iznenadio poklonom koji je dugo priželjkivala Katarina Radivojević (FOTO: Davor Puklavec/Pixsell) Bijesna Katarina obrušila se na producenta: "Sram te bilo, zar se ovako podiže rejting?"

Katarina se u četvrtak navečer pojavila u Beogradu na premijeri filma "Vikend sa ćaletom" i bila je u središtu pozornosti na crvenom tepihu. Naime, glumica je odjenula crvenu bluzu te bijeli sako i suknju s visokim izrezom koji je otkrivao njezine gaćice. 

Inače, Katarina je bila dio serije "Najbolje godine" koja se prikazivala od 2009. do 2011. na Novoj TV. Preselila se 2011. u Ameriku, a srpski mediji su pisali da je to učinila zbog ljubavi. 

Radivojević je kasnije priznala da je bila u vezi s holivudskim glumcem, oskarovcem Benicijem del Torom za kojeg se šuškalo da je ljubio mnoge slavne ljepotice među kojima su Scarlett Johansson, Heather Graham i Alicia Silverstone.

Katarina je 2018. privlačila pozornost zbog optužbe da je ošamarila producenticu serije ''Urgentni centar''. Ona je to negirala i najavila tužbu te istaknula da je to bila podla neistina u trenutku kad je spremala predstavu i radila na promociji ženskih prava. 

Mlada televizijska voditeljica preminula sa samo 32 godine: "Nećemo zaboraviti tebe ni tvoje nasmijano lice"