na crvenom tepihu

Pokazala previše u neobičnoj suknji: Glumica poznata po vezi sa oskarovcem blista u 42. godini

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Katarina Radivojević živi u Americi, a u Beograd je došla zbog premijere filma "Vikend sa ćaletom".

Katarinu Radivojević (41) domaća je publika upoznala u seriji Nove TV "Najbolje godine" u kojoj je igrala glavnu ulogu Lorene, a srpska glumica posljednjih 10-ak godina živi u Americi. 

Pogledaj i ovo Katarina Radivojević Dugo je nismo vidjeli! Jedna od najljepših glumica u regiji ljubila je poznatog oskarovca, a Igor Kojić slomio joj je srce zbog Severine

Katarina se u četvrtak navečer pojavila u Beogradu na premijeri filma "Vikend sa ćaletom" i bila je u središtu pozornosti na crvenom tepihu. Naime, glumica je odjenula crvenu bluzu te bijeli sako i suknju s visokim izrezom koji je otkrivao njezine gaćice. 

Inače, Katarina je bila dio serije "Najbolje godine" koja se prikazivala od 2009. do 2011. na Novoj TV. Preselila se 2011. u Ameriku, a srpski mediji su pisali da je to učinila zbog ljubavi. 

Radivojević je kasnije priznala da je bila u vezi s holivudskim glumcem, oskarovcem Benicijem del Torom za kojeg se šuškalo da je ljubio mnoge slavne ljepotice među kojima su Scarlett Johansson, Heather Graham i Alicia Silverstone.

Katarina je 2018. privlačila pozornost zbog optužbe da je ošamarila producenticu serije ''Urgentni centar''. Ona je to negirala i najavila tužbu te istaknula da je to bila podla neistina u trenutku kad je spremala predstavu i radila na promociji ženskih prava. 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene