Ona da čeka?

Otkriven razlog: Evo zašto je Katarina ošamarila producenticu

Katarina Radivojević (FOTO: Marin Tironi/PIXSELL) Katarina Radivojević (FOTO: Marin Tironi/PIXSELL)

Otkriveno zašto je Katarina Radivojević ošamarila producenticu na setu serije.

Nakon što je odjeknula vijest kako je glumica Katarina Radivojević ošamarila producenticu, sada su otkriveni i razlozi zbog kojih je do toga došlo.

Pogledaj i ovo Katarina Radivojević (FOTO: Davor Puklavec/Pixsell) Pravo iznenađenje Oduševio ju je: Za petu godišnjicu braka Nikolinu Pišek suprug iznenadio poklonom koji je dugo priželjkivala

Naime, Katarini su ukinuli suradnju na seriji ''Urgentni centar'', a ona je navodno kazala kako je problem bio u honoraru koji je tražila. Zbog toga je reagirao vlasnik produkcije.

''To što Katarina govori, barem u mojem slučaju, nema dodirnih točaka s realnošću. S njom su bili dogovoreni svi financijski uvjeti. Međutim, ovo će biti dugo snimanje, skoro osam mjeseci. produkcija i režija želi imati dobru atmosferu na setu, a ona se u to do sada nije uklapala. Pogotovo zato što je jednom ošamarila ženu iz produkcije'', kazao je Goran Stamenković.

Sada se saznalo i što se točno dogodilo. Srpski Blic tvrdi kako je do sukoba je došlo zbog dogovora o tome kada će Katarinu vozač odvesti kući. Kada je producentica kazala Katarini da pričeka nekoliko minuta na svoj red, glumica navodno nije htjela slušati obrazloženje i nastavila se raspravljati. Producentica je pokušavala smiriti situaciju, no izrevoltirala Katarina, tvrde, opalila joj je šamar.

Srpski mediji pokušali su doći do glumice, ali ona se ne javlja na pozive. Navodno je u Americi.

Katarina Radivojević (FOTO: Marin Tironi/PIXSELL) Katarina Radivojević (FOTO: Marin Tironi/PIXSELL)
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene