zbog šamara

Bijesna Katarina obrušila se na producenta: "Sram te bilo, zar se ovako podiže rejting?"

Katarina Radivojević (FOTO: Davor Puklavec/Pixsell) Katarina Radivojević (FOTO: Davor Puklavec/Pixsell) 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Katarina Radivojević (FOTO: Davor Puklavec/Pixsell) Katarina Radivojević (FOTO: Marin Tironi/PIXSELL) +0 Katarina Radivojević (FOTO: Damir Spehar/PIXSELL) Galerija

Katarina Radivojević reagirala je na optužbe s kojima ju je suočio producent Goran Stamenković. On tvrdi da je glumica dobila otkaz jer je jednom prigodom na setu ošamarila producenticu.

Glumica Katarina Radivojević našla se u središtu skandala nakon što je u javnost isplivala informacija da je navodno ošamarila producenticu serije. Teške optužbe na njezin račun iznio je Goran Stamenković iz produkcije koja stoji iza serije "Urgentni centar" u čijoj se postavi našla i Katarina. Stamenković je izjavio da je suradnja s glumicom, koju domaći gledatelji pamte po ulozi u seriji "Najbolje godine", prekinuta jer je njezino ponašanje bilo neprihvatljivo. Kazao je da je na setu ošamarila producenticu, a svoju stranu priče sada je iznijela i glumica. Javnosti se Radivojević obratila putem odvjetnika i negirala sve optužbe koje je na njezin račun iznio Stamenković.

Pogledaj i ovo Katarina Radivojević (FOTO: Davor Puklavec/Pixsell) Pravo iznenađenje Oduševio ju je: Za petu godišnjicu braka Nikolinu Pišek suprug iznenadio poklonom koji je dugo priželjkivala

Katarina Radivojević (FOTO: Marin Tironi/PIXSELL) Katarina Radivojević (FOTO: Marin Tironi/PIXSELL)

"Nije istina da sam udarila bilo koju ženu na snimanju serije. Ovo kaže Stamenković, koji je u svijet filma zalutao greškom izazvanom tektonskim poremećajima, i koje nam je tranzicija, nažalost, donijela s muljem u kojem caruju bitange. Iznjedrila je jednog od ovakvih producenata, što je jedan od razloga zbog kojih sam, nažalost, napustila Srbiju. Ipak, tužbu ću sa zadovoljstvom podnijeti sudu, a za Gošu imam samo jednu poruku. Sram te bilo, zar se ovako podiže rejting? To se radi kvalitetnim sadržajem koji se adekvatno plaća," navela je Katarina, koja od početka tvrdi da se nije vratila u "Urgentni centar" jer su joj ponuđeni financijski uvjeti "ispod svakog nivoa".

"Posebno je niska i podla neistina da sam udarila ženu u momentu kada spremam predstavu i radim na promociji ženskih prava. Vidimo se na sudu," zaključila je glumica, prenosi Mondo.rs.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene