Karlie Kloss snimljena je u šetnji s nedavno rođenim sinom Levijem Josephom, kojeg je dobila s voljenim suprugom Joshuom Kushnerom.

Galerija


Slavna manekenka Karlie Kloss uživa otkako je modne piste zamijenila šetnjama sa svojim sinčićem Levijem Josephom, kojeg je dobila sa suprugom Joshuom Kushnerom.

Vezani članci Karlie Kloss - 4 Jedna od najtraženijih manekenki današnjice požalila se zbog čega je patila u djetinjstvu: ''Borila sam se'' Karlie Kloss Milijarderska obitelj njezina muža mrzila ju je od prvog dana, ali morali su se pomiriti s tim da je ona ta

28-godišnja Karlie s malenim provodi svoje slobodno vrijeme, a paparazzi su ih snimili u jednoj od šetnja ulicama Miamija. Pažnju je odmah privukla Karliena modna kombinacija, odnosno dugačka suknja s prorezom na nozi koju joj je vjetar visoko podizao, pa je umalo pokazala i više nego je htjela, te bijela majica s dubokim dekolteom.

Karlie je Levija Josepha na svijet donijela početkom ožujka, a ona i suprug na društvenim su mrežama njegovo ime otkrili tek mjesec dana kasnije.

Karlie je jedna od najpoželjnijih manekenki današnjice, a modne je piste počela osvajati već sa 16 godina. Francuski magazin Vogue svrstao ju je 2000. godine u top 30 najboljih manekenki, a u to je vrijeme imala tek 17 godina. Do prošle godine krasila je čak 40 naslovnica časopisa Vogue.

Ona i Joshua već su dugo zajedno, vjenčali su se 2018. godine, a Karlie je zbog supruga prešla na židovstvo.
"Pratila sam svoje srce i udala se za muškarca kojeg volim unatoč svim komplikacijama koje su došle s time", rekla je svojedobno Kloss, čije se imovina procjenjuje na 30 milijuna dolara.

Naime, Joshuina milijarderska obitelj smatrala je da Karlie nije dovoljno dobra za njega, pa ih je on s njom upoznao tek nakon šest godina, neposredno prije njihova vjenčanja.

Njegovoj obitelji najviše je smetalo to što Karlie nije židovske vjeroispovijesti, pa su zaključili kako zbog toga nije dovoljno dobra za njihova sina. Joshuin brat inače je poznat i kao suprug Ivanke Trump, no njihovi roditelji o njoj nisu imali negativno mišljenje. Cijela obitelj o Karlie je godinama govorila ružne stvari iza leđa, a jednom prilikom Jared je za nju rekao kako "nije previše pametna" te da je "shiksa", što je pogrdni židovski naziv za žene koje nisu židovke.

Zbog njezinih haltera sve druge ljepotice pale su u drugi plan, a haljina je sprijeda posebno zanimljiva

S njezinom tragičnom smrti još se ne mogu pomiriti obitelj i kolege, bila je voljena glumica, supruga i majka