kakav pogled

Ona divna u ljetnoj haljini bez grudnjaka i s prorezima, a njen muž čija ju je obitelj odbacivala bio u drugom planu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Karlie Kloss i Joshua Kushner su u braku od 2018., a ona je upoznala njegovu obitelj neposredno prije vjenčanja nakon šest godina njihove veze.

Manekenka Karlie Kloss (27) mamila je poglede svojom opuštenom i prilično razotkrivajućom haljinom. 

Pogledaj i ovo Ivanka Trump Poput modela! Mezimica bivšeg američkog predsjednika viđena nakon dugo vremena sa suprugom na večeri, pažnju ukrala njezina vitka linija!

Karlie je bila u romantičnoj šetnji po Los Angelesu za vrijeme zalaska sunca s mužem Joshuom Kushnerom (35). Dok je poduzetnik nosi obične crne traperice, plavu košulju i tenisice, manekenka je kraj njega zablistala. Kloss je obukla dugu, bijelu haljinu s dubokim dekolteom i prorezima na nogama, a čini se kako ispod nje nije imala grudnjak. Kombinirala ju je s tenisicama. 

Inače, Karlie i Joshua su zajedno osam godina, a vjenčali su se 2018. Upravo malo prije vjenčanja je poduzetnik upoznao dragu sa svojom bogatom obitelji čije se bogatstvo procjenjuje na milijarde dolara. Oni su smatrali da slavna manekenka nije dovoljno dobra za njega. 

Nije ih pridobila ni činjenica da je Karlie zbog Joshue prešla na židovstvo. Inače, Joshuin stariji brat, Jared Kushner (39) oženjen je Ivankom Trump, kćeri američkog predsjednika Donalda Trumpa. Jared je usto jedan od Donaldovih savjetnika. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

The look the Kloffice gave me when I said “let’s do another running challenge” 😒😏 Can’t stop won’t stop ⚡️More info on #KlossyRunClub in my stories

A post shared by Karlie Kloss (@karliekloss) on

Kloss je sa 14 godina započela manekensku karijeru i samo tri godine kasnije magazin Vogue Pariz ju je uvrstio među "top 30 modela 2000-ih". Nosila je revije donjeg rublja Victoria's Secret, a do 2019. je bila na čak 40 naslovnica magazina Vogue u međunarodnim izdanjima.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene