Karlie Kloss jedna je od najpoželjnijih manekenki današnjice, a ova ljepotica u braku je s poduzetnikom Joshuom Kushnerom, zbog kojeg je prešla na židovstvo.

Galerija


Američka manekenka Karlie Kloss tijekom vikenda je uživala na plaži s prijateljima, a ova slavna ljepotica 28. rođendan je proslavila u ležernom izdanju. Fotografi su je uhvatili dok je šetala plažom u gotovo neprepoznatljivom izdanju. Na sebi je imala lepršavu bijelu košulju koju je iskombinirala s bijelim hlačama, na glavi je imala veliki šešir te se sakrila iza sunčanih naočala.

Vezani članci Karlie Kloss i Joshua Kushner Ona divna u ljetnoj haljini bez grudnjaka i s prorezima, a njen muž čija ju je obitelj odbacivala bio u drugom planu Karlie Kloss - 4 Jedna od najtraženijih manekenki današnjice požalila se zbog čega je patila u djetinjstvu: ''Borila sam se''

Posljednjih dana Kloss je plaža najdraža destinacija za odmor, a sa suprugom Joshuom Kushnerom prije nekoliko dana ondje je uživala s dobrim prijateljima Katy Perry i Orlandom Bloomom.

Karlie je jedna od najpoželjnijih manekenki današnjice, a zvijezda modnih pista je od svoje 16. godine. Francuski Vogue ju je svrstao 2000. godine u top 30 najboljih manekenki, a u to je vrijeme imala tek 17. Do prošle godine krasila je čak 40 naslovnica časopisa Vogue.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🍯🌙

A post shared by Karlie Kloss (@karliekloss) on

Manekenka je odrasla u Chicagu, a s roditeljima i tri sestre preselila se u New York gdje je započela karijeru. Još u Chicagu otkrili su je lovci na talente dok je nosila reviju na lokalnoj humanitarnoj zabavi. Nije trebalo dugo da postane zaštitno lice mnogih dizajnera, a najčešće je surađivala s Diorom.

Visina od 188 cm uvelike joj je pomogla u karijeru, no Kloss je priznala da se tijekom odrastanja sramila visine te je pokušala usporiti rast. S vremenom je naučila voljeti svoje tijelo.

Kloss već godinama ljubi poduzetnika Joshuu Kushnera, a par je zajedno u New Yorku proveo i karantenu. Vjenčali su se 2018. godine, a Karlie je zbog supruga prešla na židovstvo. "Pratila sam svoje srce i udala se za muškarca kojeg volim unatoč svim komplikacijama koje su došle s time", rekla je svojedobno Kloss koja ima imovinu vrijednu 30 milijuna dolara.

Naime, Joshuina milijarderska obitelj je smatrala da Karlie nije dovoljno dobra za njega, pa ih je on s njom upoznao tek nakon šest godina, neposredno prije vjenčanja.

Njegovoj obitelji smetalo je što Karlie nije Židovka, a smatrali su i kako zbog toga nije dovoljno dobra za njihova sina. Joshuin brat inače je poznat i kao suprug Ivanke Trump, no njihovi roditelji o njoj nisu imali negativno mišljenje. Cijela obitelj o Karlie je godinama govorila ružne stvari iza leđa, a jednom prilikom Jared je za nju rekao kako nije "previše pametna" te da je "shiksa", što je pogrdni židovski naziv za žene koje nisu židovke.

Boris Rogoznica progovorio o intimnim porukama pa se ispričao Doris i obitelji: "Popustio sam muškim hormonima"