Slavni reper Kanye West donirao je oko dva milijuna dolara udrugama koje pomažu obiteljima ubijenih Afroamerikanaca.

Galerija


Kanye West se ponudio da podmiri troškove studiranja za Giannu Floyd, kćer Georgea Floyda kojeg je prošlog ponedjeljka u Minneapolisu ubila policija. Gianna ima šest godina, a prije nekoliko dana mediji su je ulovili kako svom ujaku govori da je njezin otac promijenio svijet.

Vezani članci Kim Kardashian Žive na suprotnim stranama luksuzne vile: ''Teško im pada boravak kod kuće, stalno se svađaju'' Jessica Biel, Justin Timberlake Bizarni predbračni ugovori zvijezda: Obvezan seks, novčana nagrada za svaki porod i drugi prohtjevi

Slavni reper donirao je oko dva milijuna dolara udrugama koje pomažu obiteljima ubijenih Afroamerikanaca. West nije komentirao ubojstvo Georgea Floyda, no u utorak je, kao i brojne njegove kolege, objavio crnu fotografiju na Instagramu te je tako podržao jednodnevnu akciju u kojoj su se kompanije i brendovi složili da neće ništa kupovati ni prodavati kako bi se fokusirali na rasne nejednakosti.

Kanyeova supruga Kim Kardashian oglasila se po ovom pitanju te je istaknula kako i njezin brend SKIMS podržava akciju. "Donirat ćemo novac organizacijama koje se fokusiraju na promjenu i borbu protiv rasne nejednakosti", istaknula je starleta.

Ovako je Maja Šuput izgledala prije 15 godina: Nekad je bila brineta i imala potpuno drugačiji imidž