lijepa gesta

Kanye West svojim potezom oduševio obitelj ubijenog Georgea Floyda, podržala ga i supruga Kim

Kim Kardashian i Kanye West (Foto: AFP) Kim Kardashian i Kanye West (Foto: AFP) Afp 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Kim Kardashian i Kanye West (Foto: AFP) Kanye West i Kim Kardashian (Foto: Profimedia) Kim Kardashian i Kanye West (Foto: AFP) Kim Kardashian i Kanye West (Foto: AFP) +0 Kim Kardashian i Kanye West (Foto: AFP) Galerija

Slavni reper Kanye West donirao je oko dva milijuna dolara udrugama koje pomažu obiteljima ubijenih Afroamerikanaca.

Kanye West se ponudio da podmiri troškove studiranja za Giannu Floyd, kćer Georgea Floyda kojeg je prošlog ponedjeljka u Minneapolisu ubila policija. Gianna ima šest godina, a prije nekoliko dana mediji su je ulovili kako svom ujaku govori da je njezin otac promijenio svijet.

Pogledaj i ovo Bianca Censori Imaju tajni plan? Otkriven stvarni razlog zašto kontroverzni glazbenik tjera suprugu da nosi odjeću koje se većina srami, to se događa zbog sasvim druge osobe?

Slavni reper donirao je oko dva milijuna dolara udrugama koje pomažu obiteljima ubijenih Afroamerikanaca. West nije komentirao ubojstvo Georgea Floyda, no u utorak je, kao i brojne njegove kolege, objavio crnu fotografiju na Instagramu te je tako podržao jednodnevnu akciju u kojoj su se kompanije i brendovi složili da neće ništa kupovati ni prodavati kako bi se fokusirali na rasne nejednakosti.

Kanyeova supruga Kim Kardashian oglasila se po ovom pitanju te je istaknula kako i njezin brend SKIMS podržava akciju. "Donirat ćemo novac organizacijama koje se fokusiraju na promjenu i borbu protiv rasne nejednakosti", istaknula je starleta.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene