Steve Stanulis bio je tjelohranitelj Kanyea Westa, a otkrio je brojne navike poznatog glazbenika i njegove supruge Kim.

Galerija


Bivši tjelohranitelj repera Kanyea Westa, Steve Stanulis, otkrio je kako živi poznati glazbenik, ali i njegova supruga Kim Kardashian. Stanulis je bivši policajac, a u intervjuu je otkrio smiješna pravila te je rekao da mu je West jedna od najomraženijih osoba s kojima je radio.

Vezani članci Kanye West i Kim Kardashian (Foto: Profimedia) Forbes ga proglasio milijarderom, no pobunio se jer smatra da su ga podcijenili: "Znate što radite" Kim Kardashian Reality zvijezda sa suprugom se opustila u Parizu, pohvalila se poljupcima u liftu

Tjelohranitelj kaže kako je reper već prvoga dana njihove suradnje imao napadaj bijesa jer Stanulis nije znao koju tipku u liftu pritisnuti u studiju u kojem je radio odjeću za svoju modnu marku. West je vikao na njega jer je u tom trenutku smatrao kako je Stanulis potpuno nepripremljen.

"Rekao sam mu da ovo možemo izvesti na tri načina. Prvi je da mi kaže koja je tipka pa da ubuduće znam. Drugi je da on pritisne tipku i pokaže mi pa da znam ubuduće. A treći je da stojimo ondje cijeli dan i da mi on objašnjava koliko je važno njegovo vrijeme", rekao je Stanulis u intervjuu te istaknuo kako su takve situacije bile dosta česte.

Kayne je od njega zahtijevao da uvijek hoda sedam metara iza njega, što mu je iznimno otežavalo posao jer je bio predaleko u slučaju da se bilo što dogodi. Ocijenio je repera najgorim svojim klijentom te je rekao kako je užasno zahtjevan te ne daje dobre napojnice. Tjelohranitelj kaže kako više nikada ne bi radio za njega, piše Daily Mail.

Komentirao je i pljačku u Parizu 2016. godine, a kađe kako mu Kanye nije dopuštao da se približi njemu i Kim, nikada nisu bili u istome taksiju dok su putovali, a nije smio s njima sjediti ni za istim stolom dok bi večerali.

Stanulis je radio s brojnim zvijezdama, a najdraži od klijenata mu je Tobey Maguire, za kojeg kaže da je jedna od najboljih osoba koje je upoznao. Volio je raditi s Alanis Morisette, Mattom Damonom i Benom Affleckom.

Tajne vile koja je desetljećima je bila centar zabave: Poznata imena ispričala što se događalo iza zatvorenih vrata