mora ona tako

Obećala da se više neće skidati, no nije izdržala pa je objavila seriju fotki na kojima je polugola

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kim Kardashian promovira novu liniju svog brenda, a unatoč tome što je rekla da se više neće previše skidati, prekršila je vlastito pravilo.

Kim Kardashian je ponovno prekršila vlastitu odluku donešenu prošle godine kada je rekla da će malo smiriti strasti u vezi golišavih fotki na društvenim mrežama.

Pogledaj i ovo Bianca Censori zašto si ovo dopušta? I dok smo mislili da su badići samo za plažu, žena za koju su svi već mjesecima veoma zabrinuti pokazala je suprotno!

Na Instagramu je predstavila novu liniju svog brenda Skims, a predstavila je i svoje grudi u novom svjetlu. Brojni fanovi komentirali su kako je pokazala i više nego što je trebalo, no slavna reality zvijezda nije ni trepnula na to.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I shot this myself on photo booth — Coming soon: @SKIMS Summer Mesh — a collection of easy and effortless pieces made for warm weather. Available in 5 colors and in sizes XXS - 4X on Thursday, May 21 at 9AM PST / 12PM EST. Join the waitlist now at SKIMS.COM to receive early access to shop. #ShotByMe

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

"Sama sam ovo fotografirala", napisala je u opisu kolaža fotografija na kojima pozira samo u grudnjaku i gaćama, a oko vrata ima zlatnu ogrlicu. Njezine obline tako je vidjelo preko 170 milijuna njezinih pratitelja.

Prije par mjeseci sestra Kardashian objasnila je kako njezinom suprugu Kanyeu Westu nije najdraže što se ona tako često skida pred očima milijuna ljudi te je rekla da ga shvaća. Pokušala je smanjiti broj objava na kojima je polugola, ali jednostavno ne ide.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene