Kim Kardashian pokazala je komad odjeće iz svoje nove kolekcije, no trebalo je malo duže da se uoči ga nosi.

Galerija


Kim Kardashian (40) ne treba unajmljivati manekenke jer sama najbolje reklamira svoju liniju odjeće, a uvijek usput potakne rasprave. 

Vezani članci Kim Kardashian - 3 U sićušnom bikiniju izazvala reakcije kakve sigurno nije očekivala, a sve zbog jedne rečenice! Kim Kardashian i Kanye West - 3 Sve bizarnije ponašanje Kanyea Westa prema Kim, otkriveno zašto nije reagirao na njen zahtjev za razvod

Milijunašica bujnih oblina ovog puta je podijelila fotografiju na kojoj pozira na slamnatoj prostirci u toplesu i grudi je prekrila rukama. Na prvu se čini kao da je Kardashianka potpuno gola, no onda se mogu najlonke na njezinim nogama koje imaju lagani sjaj. 

Fotografija je ubrzo prikupila više od četiri milijuna lajkova što je sitnica za Kim koju na Instagramu prati 207 milijuna ljudi. Zaredali su se komplimenti, ali i kritike na račun reality zvijezde. 

"Savršena si", "Ovo mi je uljepšalo mjesec", "Imaš kćer, nauči se ponašati", "Zašto bi objavila ovo? Toliko toga otkriva", "Nema šanse da ovo sve nije tvoja koža", "Molim te, prestani s takvim fotografijama. Sve si starija i ovakve stvari stvaraju lošiju predodžbu o tebi", "Srušila si internet", napisali su joj pratitelji. 

Inače, američki mediji zadnjih dana pišu da je Kim podnijela zahtjev za razvod od Kanyea Westa nakon sedam godina braka. Izvori bliski Kardashianki kažu da je tužna, ali da je odahnula zbog pokrenutog postupka i da konačno spremna krenuti dalje sa životom. Također navode i kako Kanyeov bipolarni poremećaj i problemi s mentalnim zdravljem neće utjecati na odluku o skrbništvu nad njihovo četvero djece. Inače, Kim je ta koja traži zajedničko pravno i fizičko skrbništvo nad 7-godišnjom North, 5-godišnjim Saintom, 3-godišnjom Chicago i 2-godišnjim Psalmom.

Prvi put u javnosti s kćeri otkako je rodila prije šest mjeseci, vidi se da uživa u majčinstvu

 

Nije dugo ljutila slavnog oca: Uslikala se potpuno gola, a fotku je komentirala i bivša pornoglumica Mia Khalifa