velike promjene

Bilo jednom 2005. godine: Šuput se sprema za ulogu majke, a ovako je započeo njezin zvjezdani uspon

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Maja Šuput nekada je bila dio benda Joy, a onda je započela samostalnu karijeru što je bio dobar potez.

Maja Šuput je više od 20 godina dio naše estrade, a na početku svoje glazbene karijere imala je drukčiju frizuru i stil odijevanja pa tako i 2005. kada su snimljene ove fotografije. 

Pogledaj i ovo Renata Končić Minea izgleda kao manekenka Minea istaknula figuru koju je stesala do savršenstva, a ova haljina dostojna je i holivudskog crvenog tepiha!

Nekada je bila dio benda Joy koji je bio jako popularan u Hrvatskoj, no onda se odlučila na samostalnu karijeru što se pokazalo kao dobra odluka. Maja je objavila nekoliko glazbenih albuma, a njezina pjesma "Lopove" postala je veliki hit s 26 milijuna pregleda na YouTubeu. 

Šuput se 2015. natjecala u showu "Tvoje lice zvuči poznato" u kojem je došla do finala. Prošle godine je postala voditeljica tog popularnog showa u šestoj sezoni i oduševila gledatelje. 

Pjevačica se u svibnjuu 2019. se nakon dvije godine veze udala za Nenada Tatarinova i očekuju svoje prvo dijete, sinčića koji bi se trebao roditi u ožujku. Maja je nedavno otkrila da će mu dati strano ime.

A iako će uskoro ući u osmi mjesec trudnoće, Maja je još uvijek neumorna. Osim što i dalje putuje i po Hrvatskoj i po svijetu, Šuput trenutačno snima i nove epizode showa "Tvoje lice zvuči poznato" u kojem će ponovno biti voditeljica, nakon što je u toj ulozi oduševila gledatelje u prošloj sezoni showa.

Popularni show Nove TV "Tvoje lice zvuči poznato" u utrci je za medijsku nagradu Zlatni studio, i to u kategoriji Najbolja TV zabava. Među finalistima je i glumac Goran Navojec, ujedno i član žirija u showu, u kategoriji Najbolji glumac.

Podržite ih svojim glasom, a kako to učiniti, saznajte ovdje.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene