sretno pozirali

Pričalo se da voli žene, no ona već godinu dana ljubi zavodnika kojeg je tek sada službeno svima pokazala

Kaia Gerber i Cindy Crawford (Foto: AFP) Kaia Gerber i Cindy Crawford (Foto: AFP) Afp 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Kaia Gerber i Cindy Crawford (Foto: AFP) Kaia Gerber i Cindy Crawford (Foto: AFP) Cindy Crawford i Kaia Gerber (Foto: Profimedia) Kaia Gerber (Foto: AFP) Kaia Gerber (Foto: Getty Images) Kaia Gerber (Foto: Getty Images) Kaia Gerber (Foto: Profimedia) Kaia Gerber (Foto: AFP) +0 Kaia Gerber i Cindy Crawford (Foto: Instagram) Galerija

Kaia Gerber i Jacob Elrodi nakon godinu dana veze su se prvi put zajedno pojavili na crvenom tepihu.

Mlada manekenka Kaia Gerber ovoga je vikenda crvenim tepihom jedne gala večere u Los Angelesu prošetala sa svojim dečkom, glumcem Jasobom Elrodijem. 20-godišnja Kaia i 24-godišnji Jacob bili su sjajno raspoloženi dok su pozirali fotografima, a ovo je ujedno i prvi put da su se zajedno pojavili na crvenom tepihu.

Pogledaj i ovo Vanessa Hudgens i Austin Butler - 5 Ostali su prijatelji Nakon devetogodišnje ljubavi ostavio ju radi filma! Najslađi Disney par nije izdržao pod pritiskom industrije

Kako je njezina slavna majka Cindy Crawford već nekoliko puta dala do znanja da je Kaia njezina dostojna nasljednica, Kaia ni ovoga puta nije razočarala. Na sebi je imala pripijenu žuru šljokišastu haljinu, a elegantnu kombinaciju upotpunila je cipelama na visoku potpeticu i jednostavnim nakitom.

Kaia inače već odavno plijeni pažnju javnosti svojim ljubavnim životom, a otkako je potvrdila da ljubi Elrodija, činilo se kako ga skriva od javnosti. Nakon godinu dana otkako se počelo šuškati da su zajedno, Jacob i Kaia su napokon odlučili pojaviti se zajedno na službenom događanju.

Prije Jacoba Kaia je ljubila problematičnog komičara Petea Davidsona, no njezinim se roditeljima to nije svidjelo, a Jacov je bio u vezi s pjevačicom i glumicom Zendayom, a prije nje s kolegicom Joey King. Mladu manekenku su povezivali i s kolegicom Carom Delevingne s kojom je nekoliko puta razmjenjivala nježnosti u javnosti i objavljivale su zajedničke vruće fotografije na društvenim mrežama.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene