Sve je zavarala?

Ipak ne voli žene? Objavljivala vruće fotke s kolegicom u klinču, a sada ljubi jednog od najpoželjnijih mladih frajera

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kaia Gerber i Jacob Elordi su od nedavno u navodnoj ljubavnoj vezi.

Kći umirovljene manekenke Cindy Crawford i poduzetnika Randea Gerbera, 19-godišnja Kaia Gerber ipak ne voli žene kako se u posljednje vrijeme šuškalo, već ju je osvojio jedan od najpoželjnijih mladih glumaca 23-godišnji Jacob Elordi.

Pogledaj i ovo Camila Morrone Baš je briga! Ma koji DiCaprio?! Lijepa 25-godišnjakinja brzo je zaboravila na bivšeg zavodnika, evo kako se provodi u inat glumcu

Novi par je nekoliko puta snimljen zajedno u javnosti, a snimljeni su i kako odlaze u njezin stan u New Yorku nakon romantične večere u jednom od tamošnjih restorana, a cijelo su se vrijeme držali za ruke. Kaia je za tu prigodu izabrala minijaturnu suknju i top preko kojeg je obukla sako, a on traperice i majicu. Oboje su nosili zaštitne maske na licima, a pogled su sakrili iza sunčanih naočala međutim paparazzima nisu promakli.

Prije Jacoba Kaia je ljubila problematičnog komičara Petea Davidsona, no njezinim se roditeljima to nije svidjelo, a Jacov je bio u vezi s pjevačicom i glumicom Zendayom, a prije nje s kolegicom Joey King. Mladu manekenku su povezivali i s kolegicom Carom Delevingne s kojom je nekoliko puta razmjenjivala nježnosti u javnosti i objavljivale su zajedničke vruće fotografije na društvenim mrežama.

Šuška se kako je Kaiu i Jacoba upoznao njihov zajednički prijatelj Tommy Dorfman, a vezu službeno zasad nisu potvrdili.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene