Lijepa na majku

Nakon problematičnog dečka pričalo se da voli žene, ali jedan od najpoželjnijih mladih frajera jede joj iz ruke

Kaia Gerber i Cindy Crawford (Foto: AFP) Kaia Gerber i Cindy Crawford (Foto: AFP) Afp 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Kaia Gerber i Cindy Crawford (Foto: AFP) Cindy Crawford i Kaia Gerber (Foto: Profimedia) Kaia Gerber i Cindy Crawford (Foto: AFP) Kaia Gerber (Foto: AFP) +0 Kaia Gerber (Foto: Getty Images) Galerija

Kaia Gerber i Jacob Elrodi snimljeni su zajedno u noćnom izlasku u Hollywoodu, a svi pogledi i pažnja paparazza bili su usmjereni na mlađahnu ljepoticu.

Kćer slavne manekenke Cindy Crawford, Kaia Gerber već neko vrijeme plijeni pažnju javnosti svojim ljubavnim životom, a prije nekoliko mjeseci potvrdila je vijest da je u sretnoj vezi s glumcem Jacobom Elordijem.

Pogledaj i ovo Camila Morrone Baš je briga! Ma koji DiCaprio?! Lijepa 25-godišnjakinja brzo je zaboravila na bivšeg zavodnika, evo kako se provodi u inat glumcu

23-godišnji Jacob slovi kao jedan od najpoželjnijih glumaca svoje generacije za kojim uzdišu tinejdžerice diljem svijeta, ali on u stopu prati svoju 19-godišnju djevojka koja ga je u potpunosti opčinila i sve bi učinio za nju. Pokazao je to i tijekom večernjeg izlaska u Hollywoodu kada ju je pokušao zaštiti od brojnih paparazza koji su ih okružili, a njezinu ruku nije ispuštao iz svoje.

Kaia je za izlazak odabrala poprilično izazovnu kombinaciju, a od komada koje je odjenula najviše je pogleda privukao crni prsluk ispod kojeg ništa nije nosila. Mnogi se slažu da je prirodnu ljepotu i stas naslijedila od slavne majke, a odlučila je krenuti i njezinim stopama u svijetu mode.

Prije Jacoba Kaia je ljubila problematičnog komičara Petea Davidsona, no njezinim se roditeljima to nije svidjelo, a Jacov je bio u vezi s pjevačicom i glumicom Zendayom, a prije nje s kolegicom Joey King. Mladu manekenku su povezivali i s kolegicom Carom Delevingne s kojom je nekoliko puta razmjenjivala nježnosti u javnosti i objavljivale su zajedničke vruće fotografije na društvenim mrežama.

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Manekenka Mia Franić (Foto: Dnevnik.hr) Mia Franić (Foto: Instagram) Mia Franić (Foto: Instagram) Mia Franić (Foto: Instagram) +16 Mia Franić (Foto: Instagram) Celebrity Svi su gledali u bujni dekolte zanosne Splićanke, a zbog haljine koju je nosila našla se i u malim problemima

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene