Kaia Gerber i Jacob Elrodi snimljeni su zajedno u noćnom izlasku u Hollywoodu, a svi pogledi i pažnja paparazza bili su usmjereni na mlađahnu ljepoticu.

Galerija


Kćer slavne manekenke Cindy Crawford, Kaia Gerber već neko vrijeme plijeni pažnju javnosti svojim ljubavnim životom, a prije nekoliko mjeseci potvrdila je vijest da je u sretnoj vezi s glumcem Jacobom Elordijem.

Vezani članci Kaia Gerber i Pete Davidson Na njegov šarm pale su mnoge poznate dame, a sad ljubi ljepoticu koja je u kratkom roku zaludjela svijet Michele Morrone ANKETA: Objavljen je novi popis najpoželjnijih muškaraca, kojem od ovih ljepotana vi dajete svoj glas?

23-godišnji Jacob slovi kao jedan od najpoželjnijih glumaca svoje generacije za kojim uzdišu tinejdžerice diljem svijeta, ali on u stopu prati svoju 19-godišnju djevojka koja ga je u potpunosti opčinila i sve bi učinio za nju. Pokazao je to i tijekom večernjeg izlaska u Hollywoodu kada ju je pokušao zaštiti od brojnih paparazza koji su ih okružili, a njezinu ruku nije ispuštao iz svoje.

Kaia je za izlazak odabrala poprilično izazovnu kombinaciju, a od komada koje je odjenula najviše je pogleda privukao crni prsluk ispod kojeg ništa nije nosila. Mnogi se slažu da je prirodnu ljepotu i stas naslijedila od slavne majke, a odlučila je krenuti i njezinim stopama u svijetu mode.

Prije Jacoba Kaia je ljubila problematičnog komičara Petea Davidsona, no njezinim se roditeljima to nije svidjelo, a Jacov je bio u vezi s pjevačicom i glumicom Zendayom, a prije nje s kolegicom Joey King. Mladu manekenku su povezivali i s kolegicom Carom Delevingne s kojom je nekoliko puta razmjenjivala nježnosti u javnosti i objavljivale su zajedničke vruće fotografije na društvenim mrežama.

Svi su gledali u bujni dekolte zanosne Splićanke, a zbog haljine koju je nosila našla se i u malim problemima

Seksi badić Maje Šuput pao je u drugi plan zbog preslatkog prizora, a mnogi se slažu da je najljepša u ovakvim izdanjima