Nakon podužeg čekanja

Vjenčanje koje je bilo obavijeno velom tajne: Nakon svih problema rekli "da" drugi put u godinu dana

Justin Bieber i Hailey Baldwin (Foto: Instagram) Justin Bieber i Hailey Baldwin (Foto: Instagram) Instagram 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Hailey Bieber (Foto: Instagram) Justin i Hailey Bieber (Foto: Profimedia) Hailey Baldwin i Justin Bieber (Foto: Profimedia) Justin Bieber i Hailey Baldwin (Foto: Profimedia) Justin Bieber i Hailey Baldwin (Foto: Profimedia) Justin Bieber i Hailey Baldwin (Foto: Instagram) Hailey Baldwin i Justin Bieber (Foto: Profimedia) Hailey Baldwin i Justin Bieber (Foto: Profimedia) Hailey Bieber (Foto: Profimedia) Hailey Bieber (Foto: Profimedia) +0 Justin Bieber i Hailey Baldwin (Foto: Instagram) Galerija

Justin Bieber i Hailey Baldwin vjenčali se pred obitelji i prijateljima.

Nakon nekoliko odgađanja i podužeg čekanja nekadašnja tinejdžerska zvijezda Justin Bieber i manekenka Hailey Baldwin još jednom su izmijenili bračne zavjete, i to drugi put u samo godinu dana.

Pogledaj i ovo Justin Bieber i Hailey Baldwin (Foto: Profimedia) Konačno! Lokacija još uvijek nije poznata: Bieber i Hailey poslali pozivnice za vjenčanje koje je obavijeno velom tajne

Ovog puta to se dogodilo na ceremoniji kojoj su nazočila 154 gosta, dok su se prije godinu dana vjenčali na tajnoj ceremoniji u njujurškoj gradskoj vijećnici. Par je zavjete razmijenio na religioznoj ceremoniji u kapelici koja se nalazi u sklopu luksuznog hotela s pet zvjezdica Montage Palmetto Bluff u Južnoj Kaliforniji.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by People Magazine (@people) on

Na vjenčanje su osim članova obitelji i najboljih prijatelja, stigla i brojna poznata lica, među kojima najplaćenija manekenke na svijetu Kendall Jenner, njezina sestra i najmlađa američka milijarderka Kylie Jenner, glumac Jaden Smith i mnogi drugi.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alfredo Flores (@alfredoflores) on

O dobroj atmosferi svjedoče njihove objave na društvenim mrežama, a prije vjenčanja Justin je objavio fotografiju sata na svojoj ruci i napisao kako je komad vrijedan 50 tisuća dolara njegov poklon samome sebi za vjenčanje.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber) on

Nakon ceremonije u kapelici, slijedio je koktel-party i raskošna večera u dvorani za bal, izjavio je neimenovani izvor za Daily Mail.

Kada su se Justin i Hailey prvi put vjenčali u tajnosti nakon samo dva mjeseca zaruka, svijet je ostao u šoku. Mladom su paru svi predviđali propast, a situaciji nije doprinijela ni Justinova bivša ljubav Selena Gomez, koja je navodno zbog cijele stvari doživjela psihički slom. Ipak, čini se da je njihova ljubav bila jača od svega. 

Hailey je prije vjenčanja proslavila djevojačku večer, koju je organizirala Kendall, inače njezina najbolja prijateljica. Tom se prilikom šampanjac pio u litrama, čaše su bile optočene djamantima, a sve su krasile i slamke u obliku penisa.

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Cole Sprouse (Foto: Instagram) Ben i Ross (Foto: Instagram) Cole Sprouse (Foto: Getty Images) Cole Sprouse (Foto: Getty Images) +3 Cole Sprouse (Foto: Instagram) Zanimljivosti Sjećate li se slatkog dječačića iz kultne serije? Danas je odrastao i uopće ga ne biste prepoznali

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene