A predviđali su im propast

Prvi put se vjenčala u tajnosti i sve iznenadila, a sada ludim partijima najavljuje obnovu zavjeta

Hailey Bieber (Foto: Profimedia) Hailey Bieber (Foto: Profimedia) profimedia 1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Hailey Bieber (Foto: Profimedia) Hailey Bieber (Foto: Profimedia) Hailey Bieber (Foto: Profimedia) Hailey Bieber (Foto: Profimedia) Justin i Hailey Bieber (Foto: Profimedia) Hailey Bieber (Foto: Getty Images) Justin Bieber i Hailey Baldwin (Foto: Getty Images) Hailey Baldwin i Justin Bieber (Foto: Profimedia) Justin Bieber i Hailey Baldwin (Foto: Profimedia) Hailey Baldwin (Foto: Instagram) +4 Justin Bieber i Hailey Baldwin (Foto: Profimedia) Galerija

Hailey Bieber s prijateljicama je proslavila svoju skoru ponovnu udaju za Justina Biebera.

Kada su se pjevač Justin Bieber i manekenka Hailey Baldwin vjenčali u tajnosti nakon samo dva mjeseca zaruka, svijet je ostao u šoku. Mladom su paru svi predviđali propast, a situaciji nije doprinijela ni Justinova bivša ljubav Selena Gomez, koja je navodno zbog cijele stvari doživjela mentalni slom. 

Pogledaj i ovo Hailey Bieber - 2 Simboličan poklon U kratkoj minici prošetala je s poklonom koji je dobila od poznatog supruga pjevača, njega ipak nije bilo na vidiku

Ipak, čini se da su Justin i Hailey uspjeli opstati unatoč svima, a sada odbrojavaju dane do svog drugog vjenčanja. Kako su prvi put zavjete izmijenili na maloj ceremoniji, sada će ih obnoviti, a tome će svjedočiti njihove obitelji i prijatelji. 

Hailey je očito jako uzbuđena zbog svog drugog vjenčanja, a ni njezine najbolje prijateljice nisu ravnodušne. Vesele djevojke viđene su kako se ludo zabavljaju na Haileyinoj djevojačkoj večeri.

Kendall Jenner, najbolja prijateljica mlade Hailey, organizirala joj je djevojačku zabavu za pamćenje - šampanjac se pio u litrama, čaše su bile optočene djamantima, a sve su krasile i slamke u obliku penisa. 

Paparazzi su snimili Hailey kako nosi veo i izgleda kao prava mlada, u uskoj bijeloj haljini koja je savršeno istaknula njezinu vitku figuru. Ova zabava mogla bi se nazvati i generalnom probom za vjenčanje koje bi se navodno trebalo održati ovog vikenda u Južnoj Karolini. 

Podsjetimo, Justin Bieber i Hailey vjenčali su se u gradskoj vijećnici New Yorka prošle godine u rujnu. Tada je pristup para vjenčanju bio krajnje minimalistički, a sada su pak promijenili ploču pa bi ponovna ceremonija u Južnoj Karolini trebala biti iznimno raskošna. 

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput i Marko Grubnić (Foto: Instagram) Maja Šuput i Marko Grubnić (Foto: Instagram) Maja Šuput (Foto: Instagram) +0 Maja Šuput (Foto: Instagram) Celebrity Grubnić objavio 15 godina staru fotku sa Šuput i Rozgom, jedino Jelena danas izgleda identično

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene