Justin Bieber osjeća se loše, unatoč nedavno sklopljenom braku s manekenkom Hailey Baldwin.

Galerija


Američki pjevač, nekadašnja tinejdžerska zvijezda, 24-godišnji Justin Bieber potražio je psihološku pomoć kako bi riješio vlastiti problem borbe s depresijom.

Vezani članci Hailey Baldwin i Justin Bieber (Foto: Profimedia) Vjenčali su se dva mjeseca od zaruka, nitko nije mislio da će uspjeti, a oni sada slave godišnjicu Hailey Baldwin i Justin Bieber (Foto: Profimedia) Poslao skrivenu poruku: U braku je sa zgodnom manekenkom, a piše pjesme bivšoj djevojci?

Više izvora bliskih pjevaču potvrdilo je tu vijest magazinu People, no inzistirajući kako depresija nije ni na koji način povezana s njegovom suprugom Hailey Baldwin i brakom kojeg su nedavno sklopili.

"Trenutno se malo bori. Nema to veze s Hailey, jako je sretan što ju je oženio. Riječ je o nekom drugom, mentalnom problemu. Dobiva kvalitetnu pomoć i odlazi na terapije. Uvjeren je kako će se uskoro osjećati bolje", izjavio je jedan od izvora dodajući kako se Justin osjeća umorno i bezvoljno.

Jedna od posljednjih Justinovih fotografija snimljena je na ulicama Los Angelesa, tijekom šetnje s pastorom Hillsong crkve, Carlom Lentzom. Lentz ga je tom prilikom zagrlio oko vrata, a prošetali su s osmijesima na licu i prisno razgovarajući.

Justin Biber postao je slavan pjevač diljem svijeta još kao tinejdžer kojeg su obožavale djevojčice diljem svijeta. Nedavno je priznao kako je iznenadna slava loše utjecala na njega te da danas ima problema s povjerenjem u ljude.

"Bilo mi je teško vjerovati ljudima, borio sam se s mišlju da me ljudi iskorištavaju i da uopće nemam nikoga. Jedna od bitnih stvari bila je i vjera u samoga sebe. Ja sam taj koji je emocionalno nestabilan. Nastojim pronaći vlastiti mir. Mislim da mi je previše stao i želim da sve bude dobro te da se sviđam ljudima. Hailey je realna i ima razvijenu osobnost, a to je ono što ja trebam", otkrio je Justin u jednom od nedavnih intervjua, u kojem je između ostalog priznao i kako on i Hailey nisu imali seksualne odnose prije braka.

Justin i Hailey su sve do prije nekoliko dana planirali svadbeno slavlje za članove obitelji i prijatelje kao i razmjenu zavjeta u crkvi, međutim ono je sada definitivno odgođeno jer je Justinovo mentalno zdravlje najvažnije. 

"Imati će svadbenu ceremoniju jednog dana. Justin je trenutno usredotočen na vlastito zdravlje", otkrio je izvor blizak pjevaču za magazin People

Zaledila poglede: Svi su gledali u nevjerojatno cool izdanje simpatične Barbare

Otvorila nam je dušu: Domenica Žuvela progovorila o ljubavi, politici, ali i podmetanju na estradi

Jadranka Kosor progovorila o izazovima samohranog majčinstva: ''Pokušali su mi sinu svašta natrpati''