Justin Bieber itekako je iznenadio javnost kada je 2018. godine zaprosio Hailey Baldwin.

Galerija


O problemima mladog para šuška se već neko vrijeme.

Vezani članci Miley Cyrus i Cody Simpson (Foto: Instagram) Pjevačica se pohvalila isklesanim tijelom novog dečka, a odoliti mu ne može ni slavni pjevač Selena Gomez (Foto: Profimedia) Fanovi se zabrinuli za omiljenu pjevačicu zbog fotografije koju je objavila nakon što joj se bivši oženio

Glazbenik Justin Bieber itekako je iznenadio javnost kada je tijekom romantičnog putovanja 2018. godine zaprosio manekenku Hailey Baldwin, a zatim se ubrzo s njom i vjenčao. Unatoč sretnim vijestima o zarukama i vjenčanju, glazbenik je počeo izgledati sve lošije te se čudno ponašati čak i u javnosti.

"Samo sam vas htio obavijestiti kroz što trenutačno prolazim. Puno se borim, osjećam se poprilično nepovezano i čudno. Uvijek se oporavim, pa se ne brinem, ali samo sam vas htio zamoliti da molite za mene. Bog je vjeran i molitve stvarno imaju smisla", nedavno je napisao na Instagramu, a ubrzo su počele priče kako mu u braku ne cvjetaju ruže, iako dio javnosti i dalje misli kako je njihov brak samo medijski trik.

Par je nedavno viđen u New Yorku u kojem je ona tulumarila s prijateljicama modelima na otvorenju jednog novog hotela, dok je glazbenik bio doma. Jutro nakon ludog provoda, bračni par nije izgledao sretno po izlasku iz apartmana, no ne zna se sa sigurnošću je li to zbog bračnih problema ili paparazza koji ih prate u stopu.

Nekoliko dana kasnije mladi par viđen je zajedno u razgovoru koji je više izgledao kao mučna rasprava, posebno za mladu manekenku za koju upućeniji izvori tvrde da je velika podrška svom posrnulom suprugu. I dok je izgledalo kako se ona itekako živcira, on je izgledao poprilično mirno.

Duo je trenutno u Laguna Beachu gdje su otišli na romantični odmor, no fotografije ne idu u prilog riječi "romantični". Hoćemo li uskoro doista doživjeti brzinski razvod ili je par samo uhvaćen u krivom trenutku, to ćemo tek vidjeti. 

Sanja Doležal pokazala najstarije fotografije i otkrila zašto je sa 16 godina pobjegla od kuće