Iznenađenje ili?

Bračni problemi nakon samo 6 mjeseci? Namrgođena lica nakon njezinog ženskog izlaska

Justin Bieber i Hailey Baldwin (Foto: Profimedia) Justin Bieber i Hailey Baldwin (Foto: Profimedia) Profimedia 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Justin Bieber i Hailey Baldwin (Foto: Profimedia) Justin Bieber i Hailey Baldwin (Foto: Profimedia) Justin Bieber i Hailey Baldwin (Foto: Profimedia) Hailey Baldwin i Justin Bieber (Foto: Profimedia) Hailey Baldwin i Justin Bieber (Foto: Profimedia) Justin Bieber i Hailey Baldwin (Foto: Instagram) Justin Bieber (Foto: Getty Images) Selena Gomez (Foto: Profimedia) Selena Gomez (Foto: Profimedia) +0 Kendall Jenner (Foto: AFP) Galerija

Justin Bieber iznenadio je javnost kada je 2018. godine kleknuo pred manekenku Hailey Baldwin.

Pratite li redovito svijet bogatih i slavnih, onda znate kako je mladi glazbenik Justin Bieber itekako iznenadio javnost kada je tijekom romantičnog putovanja 2018. godine zaprosio manekenku Hailey Baldwin, a zatim se ubrzo s njom i vjenčao.

Pogledaj i ovo Selena Gomez (Foto: Profimedia) Dobila prijetnje kao odgovor Srušila internet: Pjevačica posvetila pjesmu bivšem koji ju je varao s manekenkom kojom se i oženio

I dok je svijet mislio kako će to učiniti s prvom ljubavi Selenom Gomez, par je ponovno prekinuo, a ona je ubrzo završila na još jednom liječenju od depresije. Unatoč sretnim vijestima o zarukama i vjenčanju, i glazbenik je počeo izgledati sve lošije te se čudno ponašati, kao npr. plakati u javnosti.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hailey Rhode Bieber (@haileybieber) on

"Samo sam vas htio obavijestiti kroz što trenutačno prolazim. Puno se borim, osjećam se poprilično nepovezano i čudno. Uvijek se oporavim, pa se ne brinem, ali samo sam vas htio zamoliti da molite za mene. Bog je vjeran i molitve stvarno imaju smisla", nedavno je napisao na Instagramu, a ubrzo su počele priče kako mu u braku ne cvjetaju ruže, iako dio javnosti i dalje misli kako je njihov brak samo medijski trik.

A par je posljednjih dana viđen u New Yorku u kojem je ona tulumarila s prijateljicama modelima na otvorenju novog hotela, dok je glazbenik bio doma. Jutro nakon ludog provoda, bračni par nije izgledao sretno po izlasku iz apartmana, no ne zna se sa sigurnošću je li to zbog bračnih problema ili paparazza koji ih prate u stopu.

Glazbenik je tijekom godinama često iskreno pričao o konzumiranju Xanax tableta, ali i promiskuitetnosti zbog koje se osjećao jako loše i posramljeno. "Mama mi je uvijek govorila da žene treba tretirati s poštovanjem. To mi je bilo u glavi i dok sam se drugačije ponašao", otkrio je jednom prilikom, no bolje upućeniji izvori tvrde kako njegovo emotivno stanje nema nikakve veze s 22-godišnjom manekenkom.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hailey Rhode Bieber (@haileybieber) on

"Justin je jako sretan s Hailey. Puno mu je pomogla u borbi protiv depresije i kraj nje se osjeća samopouzdano i zahvalno", otkrili su za britanski The Daily Mail, a raskošno vjenčanje trebalo bi se održati ove godine, čim Justin riješi sve probleme.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez) on

Istovremeno, njegova bivša djevojka Selena Gomez marljivo radi na novom albumu na kojem navodno planira progovoriti o njihovom konačnom prekidu i svemu što je proživljavala nakon što je saznala da će se njezina prva ljubav vjenčati s drugom ženom. 

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju David Guetta, Jessica Ledon (Foto: Profimedia) David Guetta, Jessica Ledon (Foto: Profimedia) David Guetta, Jessica Ledon (Foto: Profimedia) Jessica Ledon (Foto: Instagram) +6 Jessica Ledon (Foto: Instagram) Celebrity Srce mu je osvojila 27 godina mlađa seks-bomba, slavni DJ poslije rastave se ne odvaja od nje!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene