Justin Bieber i Hailey Baldwin privlače pažnju medija otkako su se vjenčali prošle godine, a pjevač se sada na Instagramu oglasio i porukom.

Galerija


Justin Bieber sve je šokirao kad se prošle godine iznenada vjenčao s djevojkom Hailey Baldwin, a par od tada privlači pažnju gdje god se pojavi.

Vezani članci Hailey Baldwin i Justin Bieber (Foto: Profimedia) Pjevača razbjesnio ružni komentar obožavatelja, u odgovoru otkrio voli li suprugu ili još pati za bivšom Justin Bieber (Foto: Profimedia) Poslije svadbe 25-godišnji glazbenik uzima pauzu od karijere: ''Želim sačuvati brak i biti otac''

Mnogi su tako primijetili da svjetski poznati glazbenik ne izgleda baš najbolje, a da im se nije samo učinilo, potvrdio je on sam porukom koju je ostavio na Instagramu.

''Samo sam vas htio obavijestiti kroz što trenutačno prolazim. Puno se borim, osjećam se poprilično nepovezano i čudno. Uvijek se oporavim, pa se ne brinem, ali samo sam vas htio zamoliti da molite za mene. Bog je vjeran i molitve stvarno imaju smisla'', napisao je tijekom vikenda, a fanovi mu od tada ne prestaju slati poruke podrške.

U nedavnom intervjuu Justin je otkrio zašto se nakon godina veze sa Selenom Gomez odlučio na vjenčanje s Hailey, a raspričao se i o tome da se prije braka nisu seksali.

Internet je uvjeren da na ovoj slici s Donaldom Trumpom nije Melania: Tko je onda ta žena?!