Jude Law i Phillipa Coan vjenčali su se 2019. nakon četiri godine veze, a glumac iza sebe ima burnu ljubavnu prošlost.

Galerija


Glumac Jude Law (47) i njegova supruga, psihologinja Phillipa Coan (33) viđeni su ispred njihove kuće u Londonu, a prema fotografijama čini se da par očekuje svoje prvo zajedničko dijete. 

Vezani članci Sienna Miller i Jude Law Bili su najpopularniji par sve dok je nije prevario s dadiljom, a otkrila je da se tog perioda života ni ne sjeća zbog velikog šoka Jude Law i Pillipa Coan (Foto: Profimedia) Holivudski zavodnik oženio se 14 godina mlađom djevojkom s koje nije mogao skinuti pogled

Naime, Phillipi, koja je inače vitke linije, nazirao se obli trudnički trbuh dok je iz automobila vadila torbicu i vrećicu s hranom iz restorana. Supružnici još nisu objavili sretnu vijest.

Law i Coan viđeni su krajem prošlog mjeseca u šetnji Londonom, no tada je glumčeva supruga bila omotana kaputom, pa trbuh nije bio vidljiv. 

Par se vjenčao 2019. nakon četiri godine veze, a prije toga Law je vodio prilično raskalašen život pun preljuba i skandala. Naime, glumac je bio u braku s glumicom i producenticom Sadie Frost, s kojom ima sinove Raffertyja i Rudyja te kćer Iris.

Nakon toga je ljubio kolegicu Siennu Miller (38), s kojom je bio zaručen, a onda ju prevario s tada 26-godišnjom dadiljom njegove djece Daisy Wright. 

Glumac je ponovno iznenadio javnost kada je tijekom snimanja filma ''Sherlock Holmes'' u New Yorku napravio dijete konobarici Samanthi Burke. Ubrzo je priznao očinstvo nad kćeri Sophijom.

Posljednje od petero djece, kćer Adu, dobio je u kratkoj vezi s kantautoricom Catherine Harding, koju je sreo u londonskom baru. Prema glasinama, Jude ne odustaje od žena koje mu se svide, a to se dogodilo i sa sadašnjom suprugom Phillipom.

Naime, glumcu se svidjelo što je veoma inteligentna i ima doktorat iz psihologije. Prije njega bila je u vezi s bogatim britanskim udovcem Rachelom Bourlierom i očekivala je da će se vjenčati s njime, no on ju je samo povrijedio.

Monika Kravić uhvaćena s novim dečkom u izdanju u kakvom je ne viđamo inače, potpuno su se opustili