Jude Law prevario je zaručnicu Siennu Miller s dadiljom, za što je saznao cijeli svijet. Šokirao je priznanjem da je tijekom snimanja u New Yorku napravio konobarici dijete.

Galerija


Glumac Jude Law (47) i njegova supruga, psihologinja Phillipa Coan (33), nakratko su izašli iz kućne karantene u Londonu i prošetali gradom. 

Vezani članci Koronavirus, ilustracija Studija pokazala: Ljudi zaraženi britanskim sojem korone imaju veći rizik da završe u bolnici Mislav Bago Ekskluzivno istraživanje: Pridržavaju li se hrvatski građani propisanih mjera i što će prvo napraviti kad završi pandemija?

Supružnici su bili neprepoznatljivi u opuštenom izdanju, odjeveni u kapute i noseći kape na glavama. Glumac nije nimalo nalikovao na sebe sa zapuštenom bradom u kojoj je nekoliko sijedih došlo do izražaja. 

Par se vjenčao 2019. nakon četiri godine veze, a prije toga je Law vodio prilično raskalašen život pun preljuba i skandala. Naime, glumac je bio u braku s glumicom i producenticom Sadie Frost, s kojom ima sinove Raffertyja i Rudyja te kćer Iris.

Nakon toga je ljubio kolegicu Siennu Miller (38), s kojom je bio zaručen, a onda ju prevario s tada 26-godišnjom dadiljom njegove djece Daisy Wright. Daisy je dala intervju za britanski tabloid i šokirala javnost, Siennu, ali i samog Judea. 

Miller je oprostila Lawu, no prekinuli su, pa se opet pomirili koju godinu kasnije, ali nije išlo. 

Glumac je ponovno iznenadio javnost kada je tijekom snimanja filma ''Sherlock Holmes'' u New Yorku napravio dijete konobarici Samanthi Burke. Ubrzo je priznao očinstvo nad kćeri Sophijom. 

Posljednje od petero djece, kćer Adu, dobio je u kratkoj vezi s kantautoricom Catherine Harding, koju je sreo u londonskom baru. Prema glasinama, Jude ne odustaje od žena koje mu se svide, a to se dogodilo i sa sadašnjom suprugom Phillipom. 

Naime, glumcu se svidjelo što je veoma inteligentna i ima doktorat iz psihologije. Prije njega bila je u vezi s bogatim britanskim udovcem Rachelom Bourlierom, za kojeg je očekivala da će ju oženiti, no samo ju je povrijedio. 

Godinu dana od afere koja je zabavljala svijet u vezi je sa ženskarom koji je uništio brak milijardera?