Jovana Lola Balašević podijelila je video na kojem je još bila djevojčica te su ona i sestra Jelena Beba pričali o svojoj ljubavi prema ocu Đorđu Balaševiću.

Galerija


Jovana Lola Balašević prisjeća se svog oca Đorđa Balaševića za kojim tuguje cijela regija dijeleći stare snimke koje rijetko koga ne dirnu, a posljednja je pogledana skoro 50.000 puta. 

Vezani članci Đorđe Balašević Nova inicijativa obožavatelja pokojnog Balaševića samo potvrđuje koliko je bio obožavan u cijeloj regiji Olivera i Đorđe Balašević Olivera Balašević objavila dirljivi film u kojem se pojavljuje i njen pokojni muž Đorđe: "Zaplakala sam"

Naime, Jovana je podijelila stari video na kojem je još djevojčica i osim nje, u njemu su i njeni roditelji Đorđe i Olivera te sestra Jelena Beba. 

Lola i njena sestra pričaju o ljubavi prema svom ocu i što žele biti kada odrastu. "Najviše volim tatu kao tatu", istaknula je Jovana. Stotine njenih pratitelja dirnula je snimka, ali više od toga Lolini uzdasi i plač koji se čuju dok snima tv. 

Stotine ljudi je komentiralo video i pružilo joj podršku te su poručili da plaču s njom. "Budite jaki u bolu", "Cijela regija iskreno dijeli tugu i bol s Vašom obitelji, draga Lolo... Nadam se da On to od gore vidi sve", "Nitko nije niti će biti voljen kao on", napisali su pratitelji Loli. 

Prvi put u javnosti s kćeri otkako je rodila prije šest mjeseci, vidi se da uživa u majčinstvu