Ples sa zvijezdama

Josipa Pavičić Berardini najavljuje svoj alter ego na pozornici večerašnjeg spektakla

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Spisateljica Josipa Pavičić Berardini pleše s partnerom Damirom Horvatinčićem.

Večeras u 20.15 sati kreće plesni spektakl Nove TV "Ples sa zvijezdama".

Pogledaj i ovo Ples sa zvijezdama, Josipa Pavičić Berardini i Damir Horvatinčić (Foto: Nova TV) Večer puna uzbuđenja! Napeta završnica showa: Plesna avantura gotova je za Josipu i Damira, žiri je za ostale parove bio široke ruke!

U showu će svoje plesne sposobnosti pokazati 11 hrvatskih zvijezda u parovima s profesionalnim plesačima, a njihov napredak pratit ćemo iz emisije u emisiju pred malim ekranima.

Plesne cipelice obut će fitness trenerica Viktorija Đonlić Rađa, glumice Ecija Ojdanić i Ana Vučak Veljača, glumac Slavko Sobin, pjevač Damir Kedžo, stand up komičar Ivan Šarić, pjevačica Nives Celzijus, stilist Marko Grubnić, spisateljica Josipa Pavičić Berardini, influencerica Sonja Kovač i novinar Davor Garić.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Josipa Pavicic (@josipapavicicberardini) on

S njima će zaplesati profesionalci Marko Mrkić, Mateo Cvenić, Gordan Vogleš, Marko Šapina, Damir Horvatinčić, Mario Ožbolt, Valetina Walme, Gabriela Pilić, Ela Vuković, Paula Jeričević i Helena Janjušević.

Spisateljica Josipa Pavičić Berardini pleše s partnerom Damirom Horvatinčićem, a priznala nam je kako su njezini najbliži fantastično reagirali na njezino sudjelovanje u showu.

"Rekli su mi wow, konačno ćeš si ostvariti želju. Moji sinovi su moji najveći navijači, a komentiraju i svaki video uradak s proba. Mama, nemoj ovako, mama nemoj onako, mama, ovo je dobro. Ovo je naporan, ali prekrasan projekt", na početku nam je otkrila Josipa, kao i to da nikada nije imala ljepše mišiće.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Josipa Pavicic (@josipapavicicberardini) on

"Boli me rebro, sad mi se kašlje, imam žulj, ne mogu, tako počnu naše probe nakon zagrijavanja", otkriva Josipa, no Damir ističe kako je njegova partnerica super i disciplinirana. "Ubacit ću se u ulogu koliko god mogu. To na pozornici više neće biti Josipa, nego Josipa plesačica", najavljuje spektakl spisateljica.

"Ja imam neke određene granice i ne bih pristala na golotinju, iako kažu da sve ima svoju cijenu. Šalim se! Meni je normalno da su latino haljine otvorene, no to sigurni ne bih obukla u svom privatnom izlasku. No ovdje sam ja u ulozi plesačice i želim poštovati taj dio, ali sad da se razodijevam ili tako nešto, to ne", poručuje Josipa.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ples sa zvijezdama (@plessazvijezdama) on

A što su poručili gledateljima i navijačima, saznajte u video intervjuu u našoj galeriji. 

Više novosti o showu, osim na službenoj stranici showa ''Ples sa zvijezdama'', pratite i na društvenim mrežama Facebook, Instagram, YouTube.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Markus Anderson i Meghan Markle (Foto: Profimedia) Markus Anderson i Meghan Markle (Foto: Profimedia) Markus Anderson (Foto: Getty) Markus Anderson (Foto: AFP) +4 Meghan Markle i princ Harry (Foto: Getty Images) Celebrity Princ nije jedini: Evo tko je drugi najvažniji muškarac u životu Meghan Markle

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene