prisjetila se prošlosti

Josipa Lisac uživa bez trunke šminke na mjestu uz koje je vežu divne uspomene na ljubav njezina života

Josipa Lisac Josipa Lisac PR 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Josipa Lisac Srdjan Ilic/PIXSELL +0 Josipa Lisac Galerija

Josipa Lisac je na Instagramu objavila video iz Istre u kojem se nenašminkana prisjetila kako je tamo uživala s pokojnim Karlom Metikošem.

Naša glazbena diva Josipa Lisac (71) javila se na svojem Instagramu s jednog za nju jako posebnog mjesta.

Pogledaj i ovo Josipa Lisac ljubav koja ne prestaje Josipa Lisac otkrila nepoznate detalje o prvom susretu s Karlom Metikošem u kojeg se zaljubila sa samo 14 godina

Objavila je video u kojem je otkrila da trenutno uživa u Istri gdje je posjetila Limski kanal uz koji je vežu divne uspomene na ljubav njezina života, pokojnog skladatelja i glazbenika Karla Metikoša, te se prisjetila kako su se njih dvoje provodili tamo.

"Ovo je Limski kanal, tu smo mi bili sedamdesetih godina, sjećam se dobro, Karlo bi iznajmio barku. Ponekad nas je bilo dvoje, samo nad svoje, ponekad u društvu i onda bi mi plutali, Karlo bi se nauživao zapravo svog tog putovanja, a glavni cilj nam je bio kako doći gore u restoran na kamenice. Prva runda je bila 100 komada, 50 meni, 50 njemu", ispričala je Josipa.

"I bili smo sretni. Ja bi se malo uplašila kada bi se zaljuljao, sjećam se da je jednom napravio kao neku stolicu, da sjedim, da se osjećam sigurnije. A ono što je preostalo, to neću reći", završila je svoje javljanje, a pričom je oduševila pratitelje koji su primijetili i da na snimci nema ni trunke šminke te su pohvalili njezin mladolik izgled.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Josipa Lisac (@josipa_lisac)

Josipa je nedavno na svojem Instagramu najavila i posebne projekte kojima će se obilježiti 30. godišnjica smrti Karla Metikoša. Dvije godine kasnije započeli su zajednički život, a tada je nastao i njihov album "Dnevnik jedne ljubavi", koji do danas slovi za jedno od najboljih rock-ostvarenja domaće diskografije. 

"Bit će sigurno posebno i lijepo. Imam naravno ideje koje su se svidjele mojim suradnicima i sve ćemo ih realizirati do 10. prosinca na samu godišnjicu", napisala je Josipa koja je od 1992. godine svaku obljetnicu Karlove smrti obilježila koncertom njemu u čast.

Njih dvoje upoznali su se 1971. godine, kada je Josipi bilo samo 19 godina, i zaljubili se na prvi pogled. Dvije godine kasnije započeli su zajednički život, a tada je nastao i njihov album "Dnevnik jedne ljubavi", koji do danas slovi za jedno od najboljih rock-ostvarenja domaće diskografije.

Iako se nikad nisu vjenčali, bila je to ljubav o kojoj se i danas priča, a nije prestala ni nakon njegove iznenadne smrti 10. prosinca 1991. godine.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene