Josipa Lisac iznenadila je publiku na svojem koncertu tvrđavi svetog Mihovila u Šibeniku svojim neobičnim ljetnim izdanjem.

Galerija Josipa Lisac - 3 Josipa Lisac - 2 Josipa Lisac - 1 +30 Josipa Lisac - 2

Naša glazbena diva Josipa Lisac nastupila je na tvrđavi svetog Mihovila u Šibeniku gdje se pojavila u neobičnom ljetnom izdanju.

Vezani članci Kristijan Rahimovski Akijev sin Kristijan ispričao nam je po čemu će najradije pamtiti svojeg oca: ''Te su stvari nezaboravne...''' Josipa Lisac Josipa Lisac priznala što je najviše voljela kod Akija i čemu je svjedočila od njegovih početaka: "To smo svi voljeli zapravo"

Lisac je za ovu prigodu odabrala crnu minicu u kojoj je pokazala vitke noge, no zanimljivo je da je odabrala uz nju obući i najlonke, a outfit je upotpunila i šalom te crnim rukavicama.

Kroz cijeli koncert Josipa se štitila i prozirnim kišobranom koji je upotpunio njen scenski nastup.

Iduće godine, Lisac će proslaviti 50 godina od izlaska njena prva albuma ''Dnevnik jedne ljubavi'' koji danas slovi za jedno od najboljih rock-ostvarenja domaće diskografije. Album je nastao inspiriran ljubavlju Josipe i njenog pokojnog partnera Karla Metikoša koji je bio Josipina jedina i prava ljubav.

"Bit će sigurno posebno i lijepo. Imam naravno ideje koje su se svidjele mojim suradnicima i sve ćemo ih realizirati do 10. prosinca na samu godišnjicu", napisala je Josipa koja je od 1992. godine svaku obljetnicu Karlove smrti obilježila koncertom njemu u čast.

Njih dvoje upoznali su se 1971. godine, kada je Josipi bilo samo 19 godina, i zaljubili se na prvi pogled. Dvije godine kasnije započeli su zajednički život, a tada je nastao i njihov album "Dnevnik jedne ljubavi", koji do danas slovi za jedno od najboljih rock-ostvarenja domaće diskografije.

Iako se nikad nisu vjenčali, bila je to ljubav o kojoj se i danas priča, a nije prestala ni nakon njegove iznenadne smrti 10. prosinca 1991. godine.

Supruga talijanskog slavuja na jahti priredila golišavi show za paparazze, a i on je pokazao više od očekivanog! Andrea Bocelli i Veronica Berti - 1 Andrea Bocelli i Veronica Berti - 6 Andrea Bocelli i Veronica Berti - 5 +23 Andrea Bocelli i Veronica Berti - 3

Natali Dizdar iznenadila seksi fotkom iz mora, mokri badić otkrio je više nego što smo od nje navikli! Natali Dizdar Natali Dizdar i William Perge - 1 Natali Dizdar - 1 +26 Natali Dizdar - 2

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju