Opet zajedno?

Nakon prekida 10-godišnje veze glumac je viđan s raznim ženama, ali ovoj se stalno vraća

Joshua Jackson i Jodie Turner Smith (Foto: Profimedia) Joshua Jackson i Jodie Turner Smith (Foto: Profimedia) Profimedia 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Joshua Jackson i Jodie Turner Smith (Foto: Profimedia) Joshua Jackson i Jodie Turner Smith (Foto: Profimedia) Diane Kruger i Joshua Jackson (Foto: AFP) Diane Kruger i Joshua Jackson (Foto: AFP) Diane Kruger i Joshua Jackson (Foto: AFP) Diane Kruger (Foto: Profimedia) Diane Kruger i Norman Reedus (Foto: Getty Images) Joshua Jackson (Foto: Profimedia) Jodie Turner Smith (Foto: Instagram) Jodie Turner Smith (Foto: Instagram) +0 Jodie Turner Smith (Foto: Instagram) Galerija

Joshua Jackson najpoznatiji je po ulozi Paceyja Wittera u teen seriji "Dawson's Creek".

41-godišnjeg glumca proslavila je uloga u nekad popularnoj teen seriji "Dawson's Creek".

Pogledaj i ovo Diane Kruger i Norman Reedus (Foto: Profimedia) Muke po roditeljstvu Beba u petom desetljeću: Slavni glumački par izgleda poprilično iscrpljeno u ulozi roditelja

Njegovo ime je Joshua Jackson, a Kanađanin se nedavno ponovno aktivirao na malim ekranima u odličnoj Netflixovoj krimi-seriji "When They See Us" u ulozi odvjetnika Mickeyja Josepha koja je nastala prema istinitom događaju.

Joshuina karijera započela je 1991. godine, no svjetsku slavu stekao je 1998. godine ulogom Paceyja Wittera u seriji "Dawson's Creek" za kojom su u to vrijeme ludovali tinejdžeri diljem svijeta. Iako je nakon toga ostvario brojne filmske i televizijske uloge, svijet ga pamti upravo po ovoj.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Joshua Jackson (@vancityjax) on

Također, javnost ga pamti i po dugoj vezi s puno poznatijom glumicom Diane Kruger s kojom se počeo viđati 2006. godine, a par je zajedno proveo čak 10 godina bez ijednog skandala. Ipak, par nikada nije stao pred oltar, a glumica je u intervjuima često isticala kako im se nimalo ne žuri izmijeniti bračne zavjete. Ipak, prije Joshue, Diane se 2001. udala za francuskog redatelja Guillaumea Caneta, no rastala se već 2006. godine kada je i upoznala 2 godine mlađeg glumca.

Joshua i Diane rastali su se u vrlo prijateljskim odnosima, iako je ona svog sadašnjeg partnera s kojim ima dijete upoznala za vrijeme veze. Naime, plavokosa američko-njemačka glumica kolegu Normana Reedusa upoznala je još 2015. godine na setu filma "Sky", a par je prvi put viđen zajedno u srpnju 2016. godine. Ipak, nitko sa sigurnošću ne može tvrditi kada je među njima zaiskrilo.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Diane Kruger (@dianekruger) on

Diane i Norman postali su roditelji u studenom 2018. godine, a glumica je s trbuščićem uhvaćena samo 3 mjeseca prije rođenja bebice. No, i Joshua je brzo nakon prekida viđan u društvu različitih žena. Jedna među njima je i glumica Jodie Turner-Smith s kojom je, čini se, obnovio vezu.

Naime, par je prvi put viđen zajedno krajem 2018. godine, no 11 godina stariji glumac početkom lipnja viđen je s drugom ženom. Par nikada nije priznao niti komentirao svoju vezu, pa nitko ne zna sa sigurnošću da li se radilo o privremenom prekidu ili nečem drugom, no njihovi nedavni zaljubljeni pogledi i zagrljaji tijekom šopinga namirnica govorili su dovoljno.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jodie Turner-Smith (@jodiesmith) on

Par u izmjenjivanju nježnosti nisu spriječili ni paparazzi, a Joshua je oduvijek poznat po tome što ne voli pričati o svom ljubavnom životu. Za vrijeme snimanja serije "Dawson's Creek" ljubio je kolegicu Katie Holmes, no ljubav je potrajala samo dvije sezone.

Bivša supruga Toma Cruisea kasnije je otvoreno priznala kako je Joshua bio njezina prva ljubav. A hoće li mu Jodie biti posljednja, tek ćemo saznati.

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Kate Middleton (Foto: Getty Images) Kate Middleton (Foto: Getty Images) Kate Middleton i Meghan Markle (Foto: AFP) Kate Middleton i princ William (Foto: Profimedia) +9 Kate Middleton (Foto: Profimedia) Celebrity Fotke lica Kate Middleton šokirale javnost: Ona je prva kraljevska dama koja se podvrgla estetskoj kirurgiji?
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene