Glumica Diane Kruger 10 je godina provela s Joshuom Jacksonom, no on nije bio "onaj pravi".

Galerija


Joshua Jackson, zvijezda serije "Dawson's Creek" i glumica Diane Kruger 2016. godine prekinuli su nakon desetljeća ljubavi.

Vezani članci Katie Holmes - 1 Ekipa serije "Dawson's Creek" 23 godine kasnije: Tragedije i razvodi obilježili su živote uspješne glumačke postave Norman Reedus i Diane Kruger Danas izgleda zapuštenije nego ikad prije, no na njega su uvijek padale samo ljepotice

Glumački par slovio je za jedan od najstabilnijih u Hollywoodu, no nikada nisu stali pred oltar. "Mislim da je brak ono što slijedi na kraju puta, a ne na početku", jednom je prilikom rekla Diane.

Podsjetimo, Joshua i Diane počeli su hodati 2006. godine, a za par se svih godina nije vezao niti jedan skandal. Ipak, prije Joshue, Diane se 2001. udala za francuskog redatelja Guillaumea Caneta, no rastala se već 2006. godine kada je i upoznala 2 godine mlađeg glumca.

Joshua i Diane rastali su se u vrlo prijateljskim odnosima, iako je ona svog sadašnjeg partnera s kojim ima dijete upoznala za vrijeme veze.

Naime, plavokosa američko-njemačka glumica kolegu Normana Reedusa upoznala je još 2015. godine na setu filma "Sky", a par je prvi put viđen zajedno u srpnju 2016. godine. Ipak, nitko sa sigurnošću ne može tvrditi kada je među njima zaiskrilo. I Joshua je brzo nakon prekida viđen na spoju s kolegicom Ruth Wilson koji je trajao čak 8 sati, zatim je kratko bio s plavokosom Alyssom Julyjom Smith, dok je trenutno u vezi s Jodie Turner-Smith.

Diane i Norman postali su roditelji u studenom 2018. godine, a glumica je s trbuščićem uhvaćena samo 3 mjeseca prije rođenja bebice. Norman iz propalog braka s glumicom i top-modelom Helenom Christensen već ima 19-godišnjeg sina, dok je Diane po prvi put postala majka.

Glumica koja slovi i za modnu ikonu, sinoć se zabavljala na Chanelovoj reviji u New Yorku na kojoj je zablistala u raskošnoj crnoj haljini te dokazala kako joj stabilan obiteljski život itekako godi, jer izgleda fantastično. 

Jelena Rozga ljubi novog frajera? "Sve nježne riječi svijeta sačuvala sam za te..."

Iako slavu može zahvaliti isključivo slavnoj mami, ova mlada manekenka doista je prekrasna

Zbog razvoda ga je zvao i predsjednik, kokain je uzimao svaki dan, a onda je shvatio da tako više ne može