On je taj

Nakon desetljeća ljubavi ekspresno je ostavila dečka te rodila dijete "onom pravom"

Diane Kruger i Joshua Jackson (Foto: AFP) Diane Kruger i Joshua Jackson (Foto: AFP) Afp 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Diane Kruger i Joshua Jackson (Foto: AFP) Diane Kruger i Joshua Jackson (Foto: AFP) Diane Kruger i Joshua Jackson (Foto: AFP) Diane Kruger i Norman Reedus (Foto: AFP) Diane Kruger i Norman Reedus (Foto: Getty Images) Diane Kruger i Norman Reedus (Foto: Getty Images) Diane Kruger i Norman Reedus (Foto: Getty Images) Diane Kruger (Foto: AFP) Joshua Jackson (Foto: Profimedia) Diane Kruger (Foto: Profimedia) +0 Helena Christensen i Norman Reedus (Foto: Instagram) Galerija

Glumica Diane Kruger 10 je godina provela s Joshuom Jacksonom, no on nije bio "onaj pravi".

Joshua Jackson, zvijezda serije "Dawson's Creek" i glumica Diane Kruger 2016. godine prekinuli su nakon desetljeća ljubavi.

Pogledaj i ovo Holywood - 2 ''nisam ovo očekivao...'' Holivudske zvijezde u Osijeku: Glumci opčinjeni hranom, poviješću i ženama!

Glumački par slovio je za jedan od najstabilnijih u Hollywoodu, no nikada nisu stali pred oltar. "Mislim da je brak ono što slijedi na kraju puta, a ne na početku", jednom je prilikom rekla Diane.

Podsjetimo, Joshua i Diane počeli su hodati 2006. godine, a za par se svih godina nije vezao niti jedan skandal. Ipak, prije Joshue, Diane se 2001. udala za francuskog redatelja Guillaumea Caneta, no rastala se već 2006. godine kada je i upoznala 2 godine mlađeg glumca.

Joshua i Diane rastali su se u vrlo prijateljskim odnosima, iako je ona svog sadašnjeg partnera s kojim ima dijete upoznala za vrijeme veze.

Naime, plavokosa američko-njemačka glumica kolegu Normana Reedusa upoznala je još 2015. godine na setu filma "Sky", a par je prvi put viđen zajedno u srpnju 2016. godine. Ipak, nitko sa sigurnošću ne može tvrditi kada je među njima zaiskrilo. I Joshua je brzo nakon prekida viđen na spoju s kolegicom Ruth Wilson koji je trajao čak 8 sati, zatim je kratko bio s plavokosom Alyssom Julyjom Smith, dok je trenutno u vezi s Jodie Turner-Smith.

Diane i Norman postali su roditelji u studenom 2018. godine, a glumica je s trbuščićem uhvaćena samo 3 mjeseca prije rođenja bebice. Norman iz propalog braka s glumicom i top-modelom Helenom Christensen već ima 19-godišnjeg sina, dok je Diane po prvi put postala majka.

Glumica koja slovi i za modnu ikonu, sinoć se zabavljala na Chanelovoj reviji u New Yorku na kojoj je zablistala u raskošnoj crnoj haljini te dokazala kako joj stabilan obiteljski život itekako godi, jer izgleda fantastično. 

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Rozga (FOTO: Matija Habljak/PIXSELL) Jelena Rozga (Foto: John Pavlish) Jelena Rozga (FOTO: Instagram) Jelena Rozga (Foto: Petar Vilović) +3 Jelena Rozga (Foto: Aida Redžepagić) Celebrity Jelena Rozga ljubi novog frajera? "Sve nježne riječi svijeta sačuvala sam za te..."

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Kaia Gerber (Foto: AFP) Kaia Gerber (Foto: AFP) Kaia Gerber (Foto: AFP) Kaia Gerber (Foto: AFP) +8 Lily Rose Depp (Foto: AFP) Celebrity Iako slavu može zahvaliti isključivo slavnoj mami, ova mlada manekenka doista je prekrasna

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Dennis Quaid (Foto: Profimedia) Dennis Quaid i Santa Auzina (Foto: Profimedia) Dennis Quaid (Foto: Profimedia) Dennis Quaid (Foto: Profimedia) +7 Dennis Quaid (Foto: Profimedia) Celebrity Zbog razvoda ga je zvao i predsjednik, kokain je uzimao svaki dan, a onda je shvatio da tako više ne može

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene