Diane Kruger i Normanu Reedusu kćerkica je prvo dijete.

Galerija


Holivudskom paru beba je stigla 2018. godine.

Vezani članci In Magazin: Kako izgledaju kuće slavnih Vrtovi, bazeni, teretane na otvorenom - zavirite u luksuzne domove holivudskih zvijezda! Norman Reedus i Diane Kruger Danas izgleda zapuštenije nego ikad prije, no na njega su uvijek padale samo ljepotice

Radi se o glumcima Diane Kruger i Normanu Reedusu kojima je to prvo zajedničko dijete, a samozatajni par do danas nije otkrio ime kćerkice niti kada je ona točno došla na svijet.

Par je dugo skrivao i vezu, a glumičina trudnoća otkrivena je pred kraj kada su ju paparazzi uhvatili na ulici s povećim trbuhom. 42-godišnja glumica i 45-godišnja zvijezda serije "Walking Dead" upoznali su se 2015. godine na setu filma "Sky".

Diane je u to vrijeme još bila u 10-godišnjoj vezi s glumcem Joshuom Jacksonom, najpoznatijem po ulozi u teen seriji "Dawson's Creek", no kad je par prekinuo 2016. godine, više ništa nije stajalo na putu njezinoj i Normanovoj sreći.

Ipak, prije Joshue, Diane se 2001. udala za francuskog redatelja Guillaumea Caneta, no rastala se već 2006. godine kada je i upoznala 2 godine mlađeg glumca.

S druge strane, Norman iz propalog braka s bivšim top-modelom Helenom Christensen ima 19-godišnjeg sina Mingusa, a par je ostao u vrlo prijateljskim odnosima.

Samozatajni par nedavno je viđen u New Yorku nakon šetnje i šopinga, a izgledali su poprilično iscrpljeno. Također, glamur s crvenih tepiha ostavili su po strani, pa moramo priznati kako ih nismo odmah prepoznali.

Glumica je jednom prilikom objasnila zašto je čekala na prvo dijete.

"Stvari dolaze u vaš život tek onda kada ste za njih spremni. Prije nisam razmišljala o djeci, jer sam bila presebična. Kad sam navršila 35 pomislila kako bi bilo lijepo imati dijete, no onda sam morala čekati da se pojavi 'onaj pravi'."

Također, glumica ima i jasno stajalište o braku, pa je više puta istaknula kako je brak "nešto što dolazi na kraju, a ne na početku puta". A hoće li ju Norman ipak odvesti pred oltar, ostaje nam pričekati pa vidjeti. 

Izdanje u kakvom je nismo navikli često vidjeti: Nina Badrić objavila seksi fotografiju u toplesu

Sreli se poslije 22 godine: Pogledajte kako danas izgleda filmska ekipa omiljene komedije

Slavni reper izgubio život u stravičnoj nesreći: "Ovo je trebala biti njegova godina"

Svaka njegova pojava u izdanju za plažu oduševljava žene diljem svijeta