Čista provokacija

Slavna preljubnica u kombinezonu bez grudnjaka pokazala bujne obline, pridržavale ih samo vezice

Jordyn Woods (Foto: Instagram) Jordyn Woods (Foto: Instagram) Instagram 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Jordyn Woods (Foto: Instagram) Kylie Jenner i Jordyn Woods (Foto: Instagram) Jordyn Woods (Foto: Instagram) Jordyn Woods (Foto: Instagram) Jordyn Woods (Foto: Screenshot) +0 Jordyn Woods (Foto: Profimedia) Galerija

Jordyn Woods objavila je na profilu na Instagramu nekoliko izazovnih fotografija koje su oduševile njezinih 11 milijuna pratitelja.

Manekenka Jordyn Woods svjetsku slavu može zahvaliti, ničemu drugome, nego preljubničkoj aferi s Tristanom Thompsonom, bivšim dečkom Khloe Kardashian, inače sestrom svoje tadašnje najbolje prijateljice Kylie Jenner. I dok joj je nakon spornog incidenta, prijateljstvo s Kylie i njezinom obitelji zauvijek uništeno, karijera joj je krenula uzlaznom putanjom.

Pogledaj i ovo Jordyn Woods (Foto: Instagram) ne mari ni za što! Fatalni preljub i skandal koji je uslijedio doveli su je u centar pažnje, a ona koristi svaki trenutak da pokaže bujne obline

Tako bismo tu 22-godišnjakinju uskoro trebali gledati u glavnoj ulozi nadolazećeg trilera "Trigger", dok ona u međuvremenu pohodi društvena događanja na kojima želi biti viđena i zapažena. Da bi to bilo tako Jordyn odabire seksepilne kreacije zahvaljujući kojima se sve glave okreću za njom.

Jednom od njih pohvalila se na profilu na Instagramu na kojoj ju prati 11 milijuna obožavatelja, fotografijom na kojoj pozira u crnom kombinezonu s dekolteom do pupka i ispod kojeg nije nosila grudnjak, a grudi su joj pridržavale tek tanke vezice.

Možda ću te voljeti jednog dana, možda ne", napisala je uz izazovne fotografije.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by HEIR JORDYN (@jordynwoods) on

Jordyn ne krije sreću zbog toga što će se pojaviti u već spomenutom filmu, u kojem glumi i najslavniji bivši zatvorenik Jeremy Meeks, poznat po svojim plavim očima i tetovažama, te Wesley Jonathan. Datum premijere još nije potvrđen, no nagađa se da bi se to trebala dogoditi tijekom ove godine.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene